1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÖNCE ŞİRİN VE DEMİRCİ SONRA DA TARIM...
ÖNCE ŞİRİN VE DEMİRCİ SONRA DA TARIM...

ÖNCE ŞİRİN VE DEMİRCİ SONRA DA TARIM...

Duruşmada;

A+A-

Cihangir’de düzenlenen operasyon sonucu tutuklanan üç zanlı tutuksuz yargılanacak

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Ekipleri tarafından Cihangir’de düzenlenen operasyon sonucu tutuklanan Hüseyin Şirin, Soner Demirci ve suçla bağlantılı olarak ardından tutuklanan Ersan Tarım üç gün süren tutukluluğun ardından dün yeniden mahkemeye çıkarıldı. Haklarındaki polis soruşturması tamamlanan zanlıların teminata bağlanmasını talep edildi.

TUTUKSUZ YARGILANACAKLAR
Duruşmada, 2 Haziran tarihinde Cihangir bölgesinde bir araçta bulunan zanlılar Hüseyin Şirin ve Soner Demirci’nin üzerinde yapılan aramada 2gram Centetik cannabionid türü uyuşturucu madde ve bir adet içerisinde uyuşturucu madde olan elle sarılmış sigara tespit edildiğibelirtildi.

Polis,gözaltına alınan zanlıların gönüllü ifade vererek suçlarını kabul ettiklerini ve uyuşturucuyu zanlı Ersan Tarım’dan aldıklarını söylediklerini belirtti.Polis, üç gündür tutuklu bulunan zanlılar hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını belirterek teminata bağlanmalarını talep etti. Mahkeme, yurtdışına çıkış yasağı, tüm zanlılar için bir kefilin 50 bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması şartları ile zanlıların tutuksuz yargılanmasına karar verdi.

Star Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.