1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÖNCE ZABITALAR KURALLLARA UYMALI!
ÖNCE ZABITALAR KURALLLARA UYMALI!

ÖNCE ZABITALAR KURALLLARA UYMALI!

Zabıta engelli yerine park etti...

A+A-

ENGELLİ YERİNE PARK ETTİ: LTB zabıtasına ait araç engelliler için ayrılan yere park edince, fotoğraf sosyal medyada paylaşıldı. Belediye başkanı Harmancı, konunun gündemine gelmesinin ardından bir genelge yayınlayarak, zabıtaları vatandaşa örnek olmaları konusunda uyardı 

BİR HAFTA CEZA YAZILMAYACAK: Belediye başkanı Harmancı, yayınladığı genelgeyle, öncelikle belediye personelinin kurallara uyması gerektiğini belirti. Harmancı, zabıtanın bir hafta boyunca vatandaşa trafik cezası kesmemesini, hatalı park edenlerin uyarılmasını istedi

Lefkoşa Türk Belediyesi trafik zabıtasının kullandığı araç, Lefkoşa mahkemeleri önünde engelliler için ayrılan alana park etti. Engelli park alanını işgal eden zabıta aracı bir vatandaş tarafından fotoğraflanarak sosyal medyada yayınlandı. LTB Başkanı Mehmet Harmancı, konunun gündemine gelmesinin ardından, bir genelge yayınlayarak, trafik zabıtalarını kurallara uymaları konusunda uyardı.  Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı, genelgesinde belediye personeline kurallara uyma konusunda vatandaşa örnek olmaları gerektiğini anımsattı.

Belediye personelinin kurallara uymakta öncü olması gerektiğini ifade eden Harmancı, “Belediye personeli kurallara uymadıkça kimse vatandaşa ceza yazamaz” ifadesine de yer verdi.

1 hafta ceza yok uyarı var

Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı, genelgesinde trafik zabıtalarından bir hafta içinde kendilerine çekidüzen vermelerini isterken, 1 hafta boyunca vatandaşa trafik cezası yazılmamasını istedi. Trafik kurallarına uymayan vatandaşları hafta boyunca uyarılacağını ifade eden Harmancı, vatandaşlardan da belediyenin aldığı bu karara saygı duyarak bu sürede trafik kurallarına uymasını rica etti.

Engelli alanına park eden personele ceza

Trafik kurallarına uymayan, çift sarı çizgi, kaldırım ve engelli park yerine park eden belediye personeline de trafik cezası uygulanacağını belirten Harmancı, belediye personelinin vatandaşlara örnek olması gerektiğini vurguladı.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.