1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ONKOLOJİ HASTANESİ İHALESİ BUGÜN SONUÇLANDI
ONKOLOJİ HASTANESİ İHALESİ BUGÜN SONUÇLANDI

ONKOLOJİ HASTANESİ İHALESİ BUGÜN SONUÇLANDI

KKTC Sağlık Bakanlığı’nın Merkezi İhale Komisyonu Başkanlığı kanalıyla açtığı Onkoloji Hastanesi ihalesi bugün sonuçlandı.

A+A-

İHALE TÜFEKÇİ LTD. FİRMASINA VERİLDİ

KKTC Sağlık Bakanlığı’nın Merkezi İhale Komisyonu Başkanlığı kanalıyla açtığı Onkoloji Hastanesi ihalesi bugün sonuçlandı.

İhale, Katma Değer Verisi (KDV) hariç, 10 milyon 638 bin 407 TL’lik en düşük teklifi sunan ve ihale komisyonunun değerlendirmesinde en yüksek puanı alan Tüfekçi Ltd. firmasına bağlandı.

Merkezi İhale Komisyonu Başkanı Asım Özer, Maliye Bakanlığı adına yaptığı yazılı açıklamada, 3 Temmuz’da ihaleye atılan tekliflerin açıldığını, 13 firmanın ve konsorsiyumun tekliflerinin titizlikle değerlendirdiğini kaydetti.

Özer, Tüfekçi Ltd. firmasına ihale bağlandığını, ilgili firmanın fiyat, mesleki ve teknik, ekonomik ve mali ana kriterleri çerçevesinde yapılan değerlendirmede 95.60 toplam puanla en yüksek puanı aldığını, ayrıca ilgili şirketin ihaleye en düşük teklifi attığını belirtti.

Onkoloji Hastanesi ihalesinde şeffaflık ilkesinin benimsendiğini vurgulayan Asım Özer, bu çerçevesinde ihaleye teklif atan tüm firma ve konsorsiyumların fiyat tekliflerinin ve değerlendirme puanlarının açıklandığını söyledi.

Asım Özer, şubat ayında değiştirilen “Devlet İhale Tüzüğü”ndeki yapım işleri mevzuatı sonrasında ihalesine çıkılan Onkoloji Hastanesi’nin en büyük ihalelerden biri olduğunu da kaydetti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.