1. HABERLER

  2. SAĞLIK

  3. ONKOLOJİ MERKEZİ İNŞAATI TAMAMLANMAYA YAKIN...
ONKOLOJİ MERKEZİ İNŞAATI TAMAMLANMAYA YAKIN...

ONKOLOJİ MERKEZİ İNŞAATI TAMAMLANMAYA YAKIN...

Gülle, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi kampusu içerisinde yapılmakta olan,

A+A-

Sağlık Bakanı Ahmet Gülle, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi kampusu içerisinde yapılmakta olan Onkoloji Merkezi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu, inşaat hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Sağlık Bakanı Gülle’ye Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Bülent Dizdarlı, bakanlık ve inşaat yetkilileri eşlik etti.

TÜLBENÇİ

Proje Müdürü Tuğşad Tülbentçi, Onkoloji Merkezi inşaatı hakkında bilgi vererek, bina inşaatının hızla sona yaklaştığını söyledi.

Binanın bütün katlarının betonarme ve duvar işlerinin tamamlandığını, tesisatın döşenmeye ve bazı katlarda sıva işlerine başlandığını anlatan Tülbentçi, mekanik tesisatın döşenmesine doğru ilerlendiğini kaydetti.

Binanın vakit alan kısımlarının tamamlandığını ifade eden Tülbentçi, projeyi zamanında teslim etmek için çalıştıklarını belirtti.

GÜLLE

Sağlık Bakanı Ahmet Gülle de, önceki gün kutlanan Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ne dikkat çekerek, binada çalışan kadın mühendisler olduğunu, kadınların her alanda, her görevi yaptıklarını söyledi.

Bakan Gülle, en kısa zamanda kadınların hak ettiği yere gelmelerini temenni etti.

Onkoloji Merkezi’nin, kanser hastalıkları için yapılacak açılımın önemli bir parçasını teşkil ettiğini ifade eden Bakan Gülle, kanser konusunda yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Projenin, hastaların daha konforlu koşullarda hizmet alabilmesi için yürütüldüğüne dikkat çeken Sağlık Bakanı Gülle, projenin olabildiğince hızlı ilerlediğini kaydetti.

Projenin bitiş tarihinin Temmuz olduğunu, ancak daha erken tamamlanması için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Bakan Gülle, merkezin projesinin çok özellikli ve 56 yatak kapasiteli olduğuna dikkat çekti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.