1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. "ONKOLOJİDE HEKİM SIKINTISI AŞILDI"
"ONKOLOJİDE HEKİM SIKINTISI AŞILDI"

"ONKOLOJİDE HEKİM SIKINTISI AŞILDI"

Onkoloji Servisi’nde bir süreden bu yana yaşanan onkoloji hekimi sıkıntısının, Türkiye’den getirilen onkolog ve hastane içerisinden yapılan hekim atamasıyla aşıldığını açıkladı.

A+A-

Sağlık Bakanlığı, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi, Tıbbi Onkoloji Servisi’nde bir süreden bu yana yaşanan onkoloji hekimi sıkıntısının, Türkiye’den getirilen onkolog ve hastane içerisinden yapılan hekim atamasıyla aşıldığını açıkladı.

Sağlık Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Tıbbi Onkoloji Servisine, hastane içerisinden de hekim takviyesi yapıldı.

Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Tıbbi Onkoloji Servisi’nde, çok yoğun ve özverili bir çalışma yürütüldüğünün ifade edildiği bakanlık açıklamasında, Türkiye’den takviye edilen Tıbbi Onkoloğun yanı sıra hastane içerisinden yapılan düzenlemeyle de hekim takviyesi yönüne gidildiği belirtildi.   
 
Tıbbi Onkoloji Uzmanı Hekimi eksikliğinden kaynaklanan sıkıntının tüm imkânlar seferber edilerek aşıldığını vurgulayan bakanlık, temel amacın; halka kesintisiz ve kaliteli sağlık hizmetinin sunulmasını sağlayacak açılımların hayata geçirilmesi olduğunu kaydetti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.