1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ONLAR BIRAKIYOR, LTB TOPLUYOR
ONLAR BIRAKIYOR, LTB TOPLUYOR

ONLAR BIRAKIYOR, LTB TOPLUYOR

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Zabıta Şubesi,

A+A-

“HALK SAĞLIĞIYLA OYNANMASINA ASLA MÜSAADE ETMEYECEĞİZ”

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Zabıta Şubesi, halk sağlığının korunmasına yönelik çalışmaları çerçevesinde unlu gıda mamülleri yanında dünden itibaren dükkan veya restoranların kapı önlerine açıkta ve sağlık koşullarına uygun olmayan şekilde bırakılan süt ürünlerini de müsadere etmeye başladı.

Belediyenin basın biriminden yapılan açıklamaya göre, LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu, halk sağlığıyla oynanmasına asla müsaade etmeyeceklerini belirterek, denetimlerin aralıksız sürdürüleceğini söyledi.

Açıkta bırakılan ekmekler gibi bundan böyle süt ürünlerinin de toplatılacağını kaydeden Fellahoğlu, dükkan ve restoran sahiplerinin halk sağlığı konusuna daha fazla duyarlılık göstermesini istedi.

LTB Zabıta Şube Amiri Çakır Lisani ise ekmeklerin iş yeri önlerinde bulunan kapalı kasalara bırakılabileceğini ancak süt ürünlerinin böyle bir durumu olmadığını ifade ederek, süt ürünlerinin mutlaka dükkan veya restoranların açılmasının ardından yetkililere teslim edilmesi gerektiğini vurguladı.

Lisani, iş yeri sahiplerin sağlık kurallarına uymaları gerektiğini belirterek, sabah saatlerinde kapalı dükkanların önüne bırakılan ekmekler gibi süt ürünlerinin de toplatılacağını söyledi.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.