1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. ONLAR DÜNYANIN EN SIRADIŞI İKİZLERİ...
ONLAR DÜNYANIN EN SIRADIŞI İKİZLERİ...

ONLAR DÜNYANIN EN SIRADIŞI İKİZLERİ...

ONLAR DÜNYANIN EN SIRADIŞI İKİZLERİ...

A+A-

Çift yumurta ikizleri görenleri şaşkına çeviriyor... İngiliz Lucy ve Maria Aylmer kardeşler çift yumurta ikizleri. Onları özel kılan ise birinin beyaz (kızıl demek daha doğru olur) birinin ise siyahi olması.

Lucy ve Maria Aylmer İngiltere'de yaşayan ikiz kardeşler... Biri düz, kızıl saçlı ve mavi gözlü diğeri ise siyah kıvırcık saçlara ve bronz tene sahip iki genç kız. 

Beyaz bir baba ve yarı-Jameikalı bir annenin çocukları olan kızlar kimseyi ikiz olduklarına inandıramıyor. Çünkü ikizlerden Lucy beyaz Maria ise siyahi. "Aynı şeyleri giysek bile bırakın ikizi kardeş gibi bile görünmüyoruz" diye konuşan Lucy insanları inandırmak için doğum belgelerini gösterdiklerini söylüyor... 

Lucy ve Maria'nın babaları Vince beyaz ırka mensup, anneleri Donna ise Jamaikalı ve siyahi. Durum böyle olunca, anne karnında birlikte büyüyen kızlardan biri babanın diğeri ise annenin genetik özelliklerini almış.

1997 yılında doğan ve şua anda 18 yaşında olan ikiz kardeşler ise, kolay kolay insanları ikiz olduklarına inandıramıyor.

31602815.jpg

HEMŞİRENİN DİLİ TUTULUYORDU

Kızıl saçlı ikiz Lucy, doğumdan önce deri renklerinin bilinmediğini, doğum sırasında ise, kendilerini ilk eline alan hemşirenin neredeyse dilinin tutulduğunu anlatıyor.

Anne ve babaları, ikizlerin doğumundan kısa süre boşanmışlar. İkizler ailenin en küçük çocukları. George (23), Chynna (22), ve Jordan (21) isimli iki ağabeyleri ve bir ablaları daha var Lucy ve Marian'nın. Diğer kardeşlerin ten rengi, Maria'dan daha açık olsa da (melez özellikleri daha ağır basıyor), Lucy gibi açık renk tenli değiller.

31602777.jpg

MİLYONDA BİR İHTİMAL

Kız kardeşlerin bunca yıl sonra gündeme gelmesinin nedeni de ilginç. Çünkü önceki günlerde aynen onlar gibi iki kardeş daha doğdu. Milyonda bir olan bu ihtimalin gerçekleşmesi sayesinde, 18 yıl önceki bu hikaye de yeniden gündeme geldi.

Almanya, Berlin'de doğan babaları beyaz, anneleri siyahi olan Leo ve Ryan da ikiz oldukları halde farklı deri renklerine sahip bebekler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.