1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ONLAR GİTTİ, BAŞKALARI DA GİTMESİN
ONLAR GİTTİ, BAŞKALARI DA GİTMESİN

ONLAR GİTTİ, BAŞKALARI DA GİTMESİN

Bisiklet ve motosiklet sürücüleri, son 10 yılda trafik kazalarında hayatını kaybeden 57 motosiklet sürücüsü anısına dün Lefkoşa’da bir araya geldi

A+A-

Suna ERDEN

Bisiklet ve motosiklet sürücüleri, son 10 yılda trafik kazalarında hayatını kaybeden 57 motosiklet sürücüsü anısına dün Lefkoşa’da bir araya geldi

Bisiklet ve motosiklet sürücüleri, son 10 yılda trafik kazalarında hayatını kaybeden 57 motosiklet sürücüsü anısına dün Gönyeli Çemberi’nde “Devlet Bizi Gör ve Duy” etkinliği düzenledi. Etkinliğe bisiklet ve motosiklet kazalarında hayatını kaybedenlerin yakınları da katıldı. Eylemde, motosiklet ve bisiklet sürücülerine trafikte öncelik hakkı tanınmasına yönelik düzenleme yapılması gerektiği ifade edildi.
“DEVLET BİZİ GÖR VE DUY”

Bisiklet ve motosiklet sürücülerinden bir grup, Motosiklet Kurumu’nun katkısıyla, son 10 yılda trafik kazalarında hayatını kaybeden 57 motosiklet sürücüsü anısına Gönyeli Çemberi’nde “Devlet Bizi Gör ve Duy” etkinliği düzenledi. Motosiklet ve bisiklet sürücüleri saat 13.00 sıralarında eylem yerinde biraya geldi. Motosiklet ve bisiklet kullanıcıları için trafikte farkındalık yaratmak, diğer araç sürücülerinin dikkatini çekmek ve devlet yetkililerine seslerini duyurmak amacıyla düzenlenen eyleme motosiklet kazalarında yaşamlarını yitirenler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Etkinliğe bisiklet ve motosiklet kazalarında hayatını kaybedenlerin yakınları da katıldı. Eylemde, motosiklet ve bisiklet sürücülerine trafikte öncelik hakkı tanınmasına yönelik düzenleme yapılması, araç sürücülerinin yollarda daha dikkatli olması ve devletin gerekli yasal düzenlemeleri yaparak motosiklet ve bisiklet sürücülerinin trafikteki güvenliğini sağlaması gerektiği ifade edildi.

Star Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.