1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. ONLARDA BOŞANIYORLAR!
ONLARDA BOŞANIYORLAR!

ONLARDA BOŞANIYORLAR!

Çağla

A+A-

Çağla Şikel ile Emre Altuğ neden boşanıyor

Daha önce bir çok kez boşanacakları iddia edilen Çağla Şıkel- Emre Altuğ çifti, her seferinde evliliklerinde bir sorun olmadığını söylemişlerdi.

Ancak çift bu kez avukatı aracılığıyla boşanma kararı aldıklarını açıkladılar. Emre Altuğ ve Çağla Şikel çifti ortak açıklaması:
" Üzülerek belirtiyoruz ki, 7 yıllık süren evliliğimizin yol ayrımına girdik. Biz büyük bir aşkla ve tarifi mümkün olmayan bir sevgiyle evlliğimizi devam ettirdik ancak süreç sonunda anlaşarak ayrılmaya karar verdik. Bundan sonraki hayatımızda da her zaman birbirimize minnettarız. Bu ayrılığımızda herhangi bir üçüncü kişinin ilgi ve alakası söz konusu değildir."

EVLİLİĞİ İHANET DEDİKODUSU MU BİTİRDİ

Açıklamanın son cümlesinde "Bu ayrılığımızda herhangi bir üçüncü kişinin ilgi ve alakası söz konusu değildir." yazmasına rağmen bu evliliği geçtiğimiz yaz ortaya atılan ihanet iddiasının çok yıprattığı konuşuluyor. Çeşme'de Çağla Şıkel'in eşini bir basketbolcu ile aldattığı dedikodusu yazın en çok konuşulan konularından biriydi. Ancak çift, bu ihanet iddiasını kesin bir dille yalanlamıştı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.