1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. ONLARI AYIR,BÜYÜK ÖDÜLÜ KAP
ONLARI AYIR,BÜYÜK ÖDÜLÜ KAP

ONLARI AYIR,BÜYÜK ÖDÜLÜ KAP

Milyarder baba kızı için biçtiği değeri iki katına çıkardı

A+A-

Lezbiyen kızını eşinden ayrılıp bir erkekle birlikte olmaya ikna edebilecek kişiye para ödülü vaadinde bulunan Hong Konglu milyarder baba Cecil Chao, bu ödülü 1 milyar Hong Kong dolarına (300 milyon TL) yükseltti.

Gayrimenkul komisyonculuğu yapan Chao, 33 yaşındaki kızı Gigi'nin dokuz yıldır birlikte olduğu sevgilisi Sean Eav ile 2012'de Fransa'da evlenmesinin ardından koyduğu 500 milyon Hong Kong dolarlık (150 milyon TL) ödülü iki katına çıkardı. Chao'nun iki yıl önceki teklifi sonrası dünyanın dört bir yanından 20 bin erkek, genç kadının aklını çelmeye çalışmış ancak başarılı olamamıştı.

Malezya basınına konuşan 77 yaşındaki baba, "Kızımın özel hayatına karışmak istemiyorum. Onun sadece iyi bir evlilik yapıp çocuk sahibi olmasını ve işlerimi devralmasını istiyorum" dedi.

Bu sıra dışı teklifin Eav'ı rahatsız ettiği belirtilirken; Hong Kong gazetesi South China Morning Post'a konuşan Gigi ise, "Babamın önerdiği paranın, çekici bulacağım bir erkeğin ilgisini çekeceğini sanmıyorum... Ama bu miktarın büyük kısmını hayır kurumuna bağışlayacak biriyle arkadaş olabilirim... Son olarak, teşekkürler baba. Ben de seni seviyorum" dedi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.