1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ONLARIN ÖZERSAY’A DESTEK VERDİĞİ AÇIKLANDI
ONLARIN ÖZERSAY’A DESTEK VERDİĞİ AÇIKLANDI

ONLARIN ÖZERSAY’A DESTEK VERDİĞİ AÇIKLANDI

ONLARIN ÖZERSAY’A DESTEK VERDİĞİ AÇIKLANDI

A+A-

ÖZERSAY, LAPTA BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

NAMSOY VE HULUSİOĞLU’NUN ÖZERSAY’A DESTEK VERDİĞİ AÇIKLANDI

Bağımsız cumhurbaşkanı adayı Kudret Özersay, bugün Lapta Belediyesi’ne gerçekleştirdiği ziyarette seçime yönelik açıklamalarda bulundu.

Bağımsız cumhurbaşkanı adayı Kudret Özersay Basın Bürosu’ndan yapılan açıklamada, Özersay’a Lapta Belediye Başkanı Fuat Namsoy ve Çatalköy Belediye Başkanı Mehmet Hulusioğlu’nun destek verdiği belirtildi.

Açıklamada ayrıca, birçok belediye başkanının da Özersay’a ulaşarak destek beyanında bulunduğu kaydedildi.

Ziyaretinde köhnemiş eski siyaset anlayışının değişmesi gerektiğini söyleyen Özersay, çocukluk yıllarındaki isimlerin halen vaatler vererek seçime girdiğini ifade etti.

Yeni nesillerle, yeni siyaset anlayışının gelişeceğine inanç belirten Özersay, gençlerin umutsuzluk içinde olduğunu ve devlete olan güvenin günden güne yitirildiğini savundu.

Özersay, toplum olarak kazanmak için, eski ve denenmiş kişilere değil, konunun uzmanı ve genç kişilere fırsat verilmesi gerektiğine dikkat çekerek, parti desteği olmadan, halkın desteği ile kazanacağına inandığını söyledi.

Herkesin elini vicdanına koyarak ve hiçbir siyasi partinin etkisi altında kalmadan karar vermesini isteyen Özersay, ‘’Arkamda bir siyasi parti yöneticileri olacağına bana sıradan vatandaşlar sahip çıksın yeter’’ dedi.

Özersay, memleket gailesi olduğunu, kendisinin bireysel olarak değil toplum olarak kazanılacağını dile getirdi.

Vatandaşa seslenen Özersay, “en iyi hizmeti kim verebilir” sorusunu kendilerine sormalarını isteyerek, “yeni siyaset anlayışı bir yerden başlamalıdır bu da devletin başı olan cumhurbaşkanından başlamalıdır’’ dedi.

Denenmiş isimlerle bunun olmayacağını savunan Özersay, “Yeni siyaset anlayışı yeni nesiller tarafından yürütülecek. Ben bu seçime kazanmak için girdim, ben değil toplum kazanacak’’ şeklinde konuştu.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.