1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “O’NU ÇOK ÖZLEYECEĞİZ”
“O’NU ÇOK ÖZLEYECEĞİZ”

“O’NU ÇOK ÖZLEYECEĞİZ”

sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi

A+A-

Lefkoşa’da geçtiğimiz gün hayatını kaybeden Rifat Şanlıer dün toprağa verildi.  Şanlıer dün, İsmail Safa Cami’sinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Lefkoşa Kabristanlığında defnedildi. Aslen Dali’li olan Rifat Şanlıer hayatını Küçük Kaymaklı’da sürdürüyordu.Yaklaşık 9 yıl önce ilik kanserine yakalanan Şanlıer, kanserle olan uzun mücadelesini kaybetti.

Merhumun aile yakınları ise, Lefkoşa Dr.Burhan Nalbantoğlu Hastanesi Onkoloji Bölümü çalışanları ve Dr.Dilek Yazman’a teşekkürlerini iletirken, hükümetlerin sağlık politikalarını özellikle kanser konusunda daha ciddiyetle ele almasını istediler.

Rifat Şanlıer’in kızı Aydın Başol ve oğlu Mehmet Şanlıer ise duygularını şöyle aktardı: “Bugün söylenecek çok söz yok aslında sözün bittiği nokta ölümün ta kendisidir. Onu çok özleyeceğiz. Ama kanserle savaşın da bir hükümet değil bir Devlet polisitikası olması gerektiğine inanıyoruz.”

1932 doğumlu olan, Rifat Şanlıer sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.

Mahan Çuhadar kalbine yenildi

Öte yandan geçtiğimiz gün hayatını kaybeden Mahan Çuhadar da dün İsmail Safa Cami’sinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Lefkoşa Kabristanlığında toprağa verildi.

Aslen Pelatuslu olup Lefkoşa’da hayatını sürdüren Çuhadar kalp yetmezliği ile mücadele ediyordu. Şeker hastası da olan Mahan Çuhadar ailesi ise duygularını paylaştı. Mehmet Salih Çuhadar şöyle konuştu:  “Kimsenin bu hayatta yeri doldurulamaz, çok hastalık çekti. Allah yattığı yeri nurlarla doldursun. Onu şimdiden çok özledim.”

1938 doğumlu olan Mahan Çuhadar sevenlerinin gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.