1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. ONU GÖRENLER ŞOK OLDU
ONU GÖRENLER ŞOK OLDU

ONU GÖRENLER ŞOK OLDU

ONU GÖRENLER ŞOK OLDU

A+A-

Yeğeninin yaş gününü kutlamak için Çanakkale Saroz’daki yazlıklarına giden Tuğba Altıntop, yaşadığı talihsiz kazanın ardından estetik operasyon geçirdi..

 

Yeğeninin yaş gününü kutlamak için Çanakkale Saroz’daki yazlıklarına giden Tuğba Altıntop, talihsiz bir kaza yaşadı. Uzun bir süre bahçelerinde bulunan şezlongda güneşlenen Altıntop, daha sonra su almak için kalktığında birkaç adım sonra başının dönesi sonucu dengesini kaybederek sert bir şekilde beton zemine düştü. Ciddi şekilde yaralanan ve burnu kırılan Tuğba Altıntop’un dişlerinde de kırıklar oluştu.

tugba-altintop-a-akil-almaz-taciz-tugba-altintop-rafet-el-roman-1397537.jpg

KAZA SONRASI ESTETİK OPERASYON

Tuğba Altıntop evde geçirdiği kaza sonrası yüzüne cam kırıkları battı ve izler kaldı. Altıntop’un yüzündeki camlar çıkarıldıktan sonra kalan izler giderildi ve Tuğba Altıntop’un yüzüne yağ enjeksiyonu yapıldı. Kaza sırasında burnunun kırıldığını instagram hesabından duyuran Altıntop, yeni yüzüyle hayranlarını şaşırttı. Geçirdiği kazayı bir estetik operasyon için fırsat bilen Altıntop, hayranlarının tepkileri karşısında instagram hesabından şu açıklamayı yaptı: “Burnum kırık mı kalsaydı ya da yapılmış burnum orantısız kalsaydı yüzüme cam kırıkları battı ve izler vardı. Ameliyatta çıkarıldı cam kırıkları. Yağ enjeksiyonu yaptırdım yüzüme. Ama hayatımın bana verdiği her iz beynimde.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.