1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. ONU OYUNDA ÖLÜMSÜZLEŞTİRECEKLER!
ONU OYUNDA ÖLÜMSÜZLEŞTİRECEKLER!

ONU OYUNDA ÖLÜMSÜZLEŞTİRECEKLER!

ONU OYUNDA ÖLÜMSÜZLEŞTİRECEKLER!

A+A-

Geçtiğimiz günlerde intihar ederek yaşamına son veren ABD’li oyuncu Robin Williams, popüler bilgisayar oyununda bir karakter olarak yer alacak.

İntihar ederek sevenlerini üzüntüye boğan Robin Williams’ın, geniş bir hayran kitlesine sahip olan World of Warcraft isimli internet üzerinden oynanan oyunda bir karakter olarak yer alacağı duyuruldu.

Oyunun yapımcısı tarafından yapılan açıklamaya göre şirket, Williams’ı onurlandırmak için oyunun içinde bulunmasına karar verdi.

Williams’ın ne tarz bir oyun karakteri olacağına henüz karar vermediklerini belirten şirket, yaptığı açıklamada “Büyük olasılıkla ondan ilham alınan bir karakter olacak veya William’ın en sevdiği rollerden birisi de olabilir” açıklamasını yaptı.

William’a ait karakterin oyunda yer alacağı günü iple çektiklerini belirten şirket, resmi Twitter hesabından yayımladığı bir mesajda Williams’a bugüne kadar insanların hayatlarını daha güzel bir hale getirdiği için teşekkür etti.

Dünya çapında geniş bir hayran kitlesine sahip olan oyunun Ocak ayında toplam 100 milyon kullanıcıya sahip olduğu duyurulmuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.