1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÖNÜME ATILDI
ÖNÜME ATILDI

ÖNÜME ATILDI

Ölümlü trafik kazası zanlısı

A+A-

 

‘Önüme atıldı’

Ali Kavaz’ın ölümüyle sonuçlanan trafik kazasının sanığı Abdurazzak Ergen, mahkemede kendini savundu:

Gazimağusa’ya bağlı Sütlüce köyü yakınlarında önceki sabah meydana gelen ve 85 yaşındaki Ali Kavaz’ın yaşamını yitirdiği kazaya karışan KZ 657 plakalı aracın sürücüsü Abdurazzak Ergen dün Gazimağusa Kaza Mahkemesi’nde nöbetçi yargıç Hasan Dağlı’nın huzuruna çıkarıldı.

Mahkemeye kaza ile ilgili olguları aktaran Trafik Şubesi’nde görevli Polis Çavuşu Halil Oranlı, 19 Eylül 2015 tarihinde saat 09.15’te Ercan-İskele anayolu üzerinede bulunan Uyumlu Market önünde anayola çıkarak “U” dönüşü yapan Ali Kavaz yönetimindeki EP 634 plakalı araç ile o esnada anayolda seyretmekte olan zanlı Abdurazzak Ergen’in yönetimindeki KZ 657 plakalı aracın çarpışması sonucu bir trafik kazası meydana geldiğini anlattı. Kaza sonucu Ali Kavaz’ın ağır yaralanarak önce Gazimağusa Devlet Hastanesi, ardından ise Lefkoşa Burhan Nabantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığını aktaran Oranlı, Kavaz’ın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığını söyledi.

 

Ergen: Suçsuzum

Soruşturmanın yeni başladığını ve alınacak olan ifadelerin bulunduğunu belirten Oranlı, zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti. Yargıç Hasan Dağlı’nın söz vermesi üzerine konuşan zanlı Abdurazzak Ergen, “Bir anda önüme atıldı, suçsuzum” diyerek kendini savundu. Huzurundaki şahadet ve beyanı değerlendiren Yargıç Hasan Dağlı zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Diyalog

 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.