1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Onun işi baştan çıkarıp flört etmek...
Onun işi baştan çıkarıp flört etmek...

Onun işi baştan çıkarıp flört etmek...

Onun işi baştan çıkarıp flört etmek...

A+A-

İngiltere’nin Surrey bölgesinde yaşayan 28 yaşındaki eczacı Amy Wade ‘eşinin ya da sevgilisinin kendisini aldatabileceğini’ düşünen kadınların şüphelerini test etmek için sosyal medyada erkeklerle flört ettiğini açıkladı.

4 aydır ‘cheatingrat.com’ isimli internet sitesi için çalıştığını ve haftada 20 sterlin karşılığında sosyal medyada erkekleri baştan çıkarmaya çalıştığını söyleyen Wade, daha şimdiden 100’den fazla erkeğin sadakatsizliğini ortaya çıkardığını belirtti. 

İngiliz Daily Mail gazetesine konuşan Wade, “Bu işi yapmayı, erkeklerin sadakatsizliğini ortaya çıkarmayı çok seviyorum. Konuştuğum bazı erkekler o kadar seviyesiz ve mide bulandırıcı şeyler söylüyor ki gerçekten şoke oluyorum” dedi.

1-576.jpg

 

Amy Wade, cheatingrat.com adlı siteyi kuran Keith Tomlinson ile birlikte.

BİRÇOK EVLİLİĞİN BİTMESİNE NEDEN OLDU
Amy Wade “Bir adamla dört hafta boyunca internet üzerinden flört ettim, sonunda beni işe alan müşterim ona buluşma teklif etmemi istedi. Bunu yaptığımda adam teklifimi hemen kabul etti ve hatta bana bir tecavüz fantezisi yaşamak istediğini açıkladı” dedi. 

İşi gereği birçok ilişki ve evliliğin sona ermesine neden olduğunu belirten Wade, bu durumdan hiçbir rahatsızlık duymadığını belirtti. Wade “Açıkçası vicdan azabı duymuyorum. Müşterilerim benimle iletişime geçiyor ve sonunda onların partnerlerinin sadakatinden şüphe duymakta çok haklı olduğu ortaya çıkıyor” diye konuştu.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.