1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. ONUNLA YATAKTA ÇOK İYİ OLABİLECEĞİNİZİN 7 SİNYALİ!
ONUNLA YATAKTA ÇOK İYİ OLABİLECEĞİNİZİN 7 SİNYALİ!

ONUNLA YATAKTA ÇOK İYİ OLABİLECEĞİNİZİN 7 SİNYALİ!

Kimimiz sevmek istiyor ama öpemiyor, kimimiz öpüyor ama hissedemiyor...

A+A-

Ten uyumu denen şey tam olarak nedir? Nasıl sağlanır? Nasıl geliştirilir? Biliyor muyuz? Bunu ancak gerçekten uyumlu olduğumuz biriyle karşılaşınca bilebiliriz. Anca o zaman daha önce hissetmediğimiz dürtüler ve heyecanlarla tanışırız.

Kimimiz sevmek istiyor ama öpemiyor, kimimiz öpüyor ama hissedemiyor... İki hissin bir arada olduğu zamanlar o kadar nadir ki...

Ama gün gelecek karşınıza öyle biri çıkacak ki, siz daha onu tanımadan, dinlemeden, anlamadan elini tutmak, dudaklarını öpmek isteyeceksiniz. Size öyle bir bakacak ki içinizi gördüğünü düşüneceksiniz. Tek bir gülümsemesiyle kalbinizi yerinden oynatacak. Yan yana oturduğunuz anda aranızdaki elektriği ikinizde fark edeceksiniz ve birbirinize değmek isteyeceksiniz. Tek bir dokunuş bile yetecek sizi heyecanlandırmaya ve kasıklarınız arasında tatlı bir acı hissetmenize. Ve o kişiyle seviştikten sonra onu hiç bırakmak istemeyeceksiniz. Sabaha kadar sarılmayı, elini hiç bırakmamayı arzulayacaksınız. Ve o yanınıza değilken bile dudaklarını, kollarını veya ellerini düşündüğünüzde, kokusunu duyduğunuzda heyecanlanacaksınız. İşte o zaman anlayacaksınız ten uyumu gerçekten ne demek!
Ten uyumunun sevgiyle, aşkla ilgisi yok aslında. Bu tamamen fiziksel bir elektriklenme. Ama olur da ten uyumunuzun yüksek olduğu biriyle aşk yaşarsanız işte o zaman tadından yenmez bir ilişkiye yelken açarsınız. Çünkü sağlıklı bir cinsel hayat sağlıklı bir ilişkinin en önemli hammaddesidir. Birbirinize bağımlı olmanızı sağlar. Ve aranızdaki bağı kuvvetlendirir!

Peki biriyle sevişmeseniz bile aranızda ten uyumu olup olmayacağını nasıl anlarsınız? İşte size bunu anlamanın 7 yolu:

1.    Ona yakın olmamak ve/veya dokunmamak için kendinizi zor tutuyorsanız...
Yanınıza yaklaştığı anda sıcaklığını hissedebiliyorsanız, elini tutmak, koluna dokunmak, ya da nefesini hissetmek için yanıp tutuşuyorsanız bu aranızdaki çekimin gücünü gösterir. Ona mıknatıs gibi çekilirsiniz. Bir yere gittiğinizde karşısına değil yanına oturmak istersiniz. Ve yanına oturduğunuzdaysa onu değmemek için kendinizi zor tutarsınız. Eğer o da aynı şekilde size dokunmak için kıvranıyorsa, her fırsatta elinize, kolunuza dokunarak konuşuyorsa ve o size dokunduğunda tüyleriniz ürperiyorsa bu daha ileri gittiğinizde inanılmaz şeyler yaşayabileceğinizi gösterir...

2.    Tüm önyargılarınıza ve ahlak kurallarınıza rağmen onunla ilk fırsatta sevişmek istiyorsanız...
Normal şartlar biriyle sevişmeden önce beklemek ya da o kişiyi iyice tanımak ve hatta belki de evlenmek gerektiğine inanırken bu kişiye karşı koyamayacağınızı hissediyorsanız işte bunun adı tensel çekimdir. Beyniniz size ne derse desin arzularınız ağır basar. Onunla sevişmek, ona dokunmak, onunla olmak o an için en önemli ve vazgeçilmez şey halini alır. Tüm ahlak kurallarınıza ve tabularınıza rağmen kendinizi onun kollarında bulursunuz ve bu her an herkesle yaşayamayacağınız kadar değerli bir çekimdir.

3.   Onu düşündüğünüzde bile kasıklarınıza tatlı bir ağrı saplanıyorsa...
Onu görmek, ona dokunmak değil sadece düşünmek bile sizi heyecanlandırıyorsa bunda sadece aşkın ya da sevginin değil cinsel ve tensel çekimin etkisi de çok büyüktür. Onu düşündüğünüzde kalbinizde değil kasıklarınızda bir heyecan hissediyorsanız bu onu ne kadar istediğinizi anlatır. Hele bir de hisler karşılıklıysa yan yanayken ateşle barut olacağınız kesindir.

4.    Olup olmadık yerde onu öpmek istiyorsanız...
Onunla hiç ara vermeden saatlerce öpüşebileceğinizi düşünüyorsanız, o konuşurken anlattığı şey ne kadar ciddi olursa olsun araya girip dudaklarına yapışmak istiyorsanız. Ve o da buna izin veriyorsa. Sizle konuşurken dudaklarınıza bakıyorsa, muhtemelen aynı şeyleri düşünüyor ve hissediyordur. Bu olduk olmadık yerde öpüşme isteği de aranızda tensel çekimi gösteriyordur.

5.    Kolunuza dokunduğunda bile heyecanlanıyorsanız...
Herhangi bir temasta, el sıkışmada, espri yaparken dokunulan kolda veya yüze düşen bir kirpiği almaya çalışırken bile heyecandan ölecek gibi olup zevkten dört köşe haline geliyorsanız bir de öpüştüğünüzde ya da seviştiğinizde neler olacağını hayal edin. Karşınızdaki insanın teni sizin için bir havai fişek artık... Eğer siz de ona dokunduğunuzda o da aynı şeyleri hissediyor, ürperiyor ya da hafifçe inliyorsa bilin ki yatakta harikalar yaratma kapasitesine sahipsiniz.

6.   Kokusunu duyduğunuzda heyecanlanıyorsanız...

Koku en büyük hatırlatıcı, en iyi hafıza güçlendiricidir. Onun kokusunu duyduğunuzda kalp atışlarınız hızlanıyor, tüyleriniz ürperiyor ve aklınıza onun teni, dudakları ya da kolları geliyorsa onun tenine bağımlı olmanıza az kalmış demektir.

7.    Gözleriniz gözlerine değdiği anda heyecanlanıyorsanız...
Gözler kalbin aynasıdır derler. Herkese bakarız ama herkesi görmeyiz. Eğer karşınızdaki kişiyle bakışlarınız karşılaştığında kalbiniz yerinden çıkacak gibi oluyorsa ve aynı şekilde o da bakışmanızdan sonra kızarıyor, utanıyor ya da daha anlamlı bakmaya başlıyorsa aranızdaki kimya inkar edilemez! Birbirinize bakışınız fırtınalar kopartıyor, elektriklenmeler yaratıyorsa ten uyumunuz olmaması çok düşük bir ihtimal!

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.