1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ONURER: "BU SINAV, SADECE KSP'NİN SINAVI DEĞİL"
ONURER: "BU SINAV, SADECE KSP'NİN SINAVI DEĞİL"

ONURER: "BU SINAV, SADECE KSP'NİN SINAVI DEĞİL"

ONURER: "BU SINAV, SADECE KSP'NİN SINAVI DEĞİL"

A+A-

ONURER: "BU SINAV, SADECE KSP'NİN SINAVI DEĞİL"

 Kıbrıs Sosyalist Partisi (KSP) Cumhurbaşkanı Adayı Mustafa Onurer, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ülke solu için bir sınava dönüştüğünü söyledi.

KSP Basın Bürosu’nun açıklamasına göre Onurer, Afrika gazetesini ziyaret etti. KSP Genel Sekreteri Mehmet Birinci'nin de katıldığı ziyarette, Afrika gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Şener Levent ile görüşen Onurer, gazetenin yayın politikasını Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de korumasını istedi.

Bu seçimlerin ülkedeki sol hareket için önemli bir sınava dönüştüğünü kaydeden Onurer, kendisine verilecek desteğin ülkedeki, emperyalizme karşı bir başkaldırıyı simgeleyeceğini söyledi.

Onurer bu süreçte KSP olarak bir sınav verildiğine işaret ederek, “Örgütlülüğümüz, propaganda yeteneklerimiz, velhasıl tüm siyasal duruşumuzla bir sınav vermekteyiz. Ama bu sınav, sadece KSP ve adayı olan Mustafa Onurer'in sınavı değildir” dedi.

Bu sınavın aynı zamanda ülke solunun da bir sınavı olduğunu kaydeden Onurer, “Yurtseverim, işgale karşıyım, devrimci-sosyalistim diyen tüm birey, dernek ve partilerin de sınavıdır” dedi.

TAK

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.