1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Öpüşme Sahnesi Olay Oldu: 'Hata Yaptım!'
Öpüşme Sahnesi Olay Oldu: 'Hata Yaptım!'

Öpüşme Sahnesi Olay Oldu: 'Hata Yaptım!'

Öpüşme Sahnesi Olay Oldu: 'Hata Yaptım!'

A+A-

Star TV’de yayınlanan 'Cesur ve Güzel' dizisinin son bölümünde oğlu Kıvanç Tatlıtuğ ile Tuba Büyüküstün’ün öpüşme sahnesine övgüler yağdıran Nurten Tatlıtuğ, ses getiren paylaşımın ardından açıklama yaptı.

Kıvanç Tatlıtuğ'un annesi Nurten Tatlıtuğ, oğlunun Başak Dizer'le evliliğiyle ilgili ilk kez Kanal D'deki Renkli Sayfalar'da konuştu. Gelini Başak Dizer'in sosyal medyada hiçbir paylaşımını beğenmeyen, oğlu Kıvanç Tatlıtuğ'un Tuba Büyüküstün ile öpüşme sahnesine övgüler yağdıran anne Nurten Tatlıtuğ, hata yaptığını belirterek şunları söyledi: 
 
'RABBİM İKİ KIZIMA DA AYNISINI NASİP ETSİN'
 
"Tuba ile Kıvanç'ı dizide birbirlerine çok yakıştırıyorum. Sosyal medya hesabımdan "Cesur Ve Güzel"in yeni fragmanına yorum yaptım. Benim yanlışım, benim hatam fragmanın sonunu izlemeden o yorumu yapmak oldu. Aklımı yitirmiş bir kadın değilim. Öpüşme sahnesinin olduğunu bilmeden yorum yaptım. Ama bu asla gelinim Başak Dizer'e bir gönderme değildi. Başak'a karşı bir tepkim asla yok. Onun da yara almasını istemem. Oğlumun karısı için ne düşünüyorsam Rabbim iki kızıma da aynısını nasip etsin."
'BAŞAK İLE ARAMIZDA HEP BİR MESAFE VAR'
 
Nurten Tatlıtuğ, "Gelininiz Başak ile aranızda bir problem mi var?" sorusuna da şu yanıtı verdi: "Başak ile aramızda hep bir mesafe var. Onun herhangi bir saygısızlığını görmedim. Birbirimizi hiç kırmadık. Başak ile görüşüyoruz, konuşuyoruz. Hiçbir sorun yok. Onların düğününe de hastalığım nedeniyle gidemedim. Biliyorsunuz böbreklerimde sorun var ve doktor uçak yolculuğu yapmamı istemedi. Benim oğlum seçimini yaptı. Seçimini yaptığı kişi de saygın bir kızdır. Dulmuş, evlenmiş, ayrılmış bunların üzerine hiç durmadım. Benim de iki kızım var. Onlar da evlenip boşanabilir, bu ayıp bir şey değil." 
NURTEN TATLITUĞ NE DEMİŞTİ?
 
Nurten Tatlıtuğ sosyal medya hesabından oğlu Kıvanç Tatlıtuğ'un "Cesur Ve Güzel" dizisinde Tuba Büyüküstün ile öpüşme sahnesine "Yılın en yakışan çiftisiniz, maşallah size. Her ikinizi de Rabbim nazardan korusun” yorumunu yapmıştı.
--2540323.jpeg
--2540322.jpeg
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.