1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. ORGANLARININ TERS OLDUĞUNU 42 YIL SONRA ANLADI
ORGANLARININ TERS OLDUĞUNU 42 YIL SONRA ANLADI

ORGANLARININ TERS OLDUĞUNU 42 YIL SONRA ANLADI

Muğla’nın Milas İlçesi’nde, 42 yaşındaki Ayşe Uysal, karın ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede tüm iç organlarının ters tarafta olduğu ortaya çıktı.

A+A-

Milas’a bağlı Çamovası Köyü’nde yaşayan, evli, bir çocuk annesi Ayşe Uysal, geçen hafta, karın ağırısı şikayetiyle Mulas 75. Yıl Devlet Hastanesi’ne gitti. Doktormar, gerekli tetkikleri yapılan Uysal’ın ultrasonunun çekilmesini istedi. Uysal’ın yapılan ultrason kontrolü sırasında kalp, mide, karaciğer, safra kesesi, pankreas, rektum, dalak ve apandisit gibi tüm iç organlarının, normal insanlara göre ters tarafta olduğu ortaya çıktı.

Ağrılarının safra kesesindeki taştan kaynaklandığı belirlenen Uysal, Opr. Dr. Cem Dönmez ve Opr. Dr. Süleyman Koç tarafından bugün ameliyata alındı. Ameliyat öncesinde Uysal’ın durumu hakkında bilgi veren Opr. Dr. Süleyman Koç, "Yaptığımız araştırmaya göre şimdiye kadar dünya genelinde buna benzer yani hem organları ters hem de safra kesesi ameliyatı olan 26 vaka bulunuyor. Bugün bizler 27’nci vakanın ameliyatını yapmış olacağız. Yapacağımız operasyonla Ayşe hanımın safra kesesini alacağız. Bizim için ve kendisi için önemli bir ameliyat olacak" dedi.

Organlarının ters olduğunu daha önceden bilmediğini ifade eden Ayşe Uysal ise "Şimdiye kadar herhangi bir sağlık sorunum olmadı. Sadece tansiyon ilacı kullanıyorum. Ailemde de organları ters yerde olan başka bir kimse yok. Doktorlar organlarımın ters yerde olduğunu söyleyince ben de şaşırdım" dedi.

Akşam

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.