1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÖRGÜTLENMEYE ÇAĞIRDI
ÖRGÜTLENMEYE ÇAĞIRDI

ÖRGÜTLENMEYE ÇAĞIRDI

KTAMS KAMU ÇALIŞANLARINI SENDİKADA ÖRGÜTLENMEYE ÇAĞIRDI

A+A-

Kıbrıs Türk Amme  Memurları Sendikası (KTAMS) Başkanı Ahmet Kaptan, son zamanlarda bilinçli bir politika izlenerek, kamuoyunda memur düşmanlığı ve sistem yerine memurların kişilikleri üzerinden kamunun verimsizliği argümanları ortaya konularak yeni hak budama provaları yapılmakta olduğunu ileri sürdü ve kamu çalışanlarını, KTAMS’ta örgütlenmeye çağırdı.

KTAMS Başkanı Ahmet Kaptan yaptığı yazılı açıklamada, “Bugün ülkemizde ekonomik kriz var diyerek krizin faturası krizi yaratanlara değil emekçilere kesilmeye çalışılmaktadır. Ülkemizde tüm ekonomik ilişkilerin dövize endeksli olduğu bir yapıda dövizin ciddi miktarda artması ve son dönemde önce benzine ardından tüp gaza yapılan zamlar, kamu çalışanlarının belini daha da bükmüştür” dedi.

Tüm bu yaşanan olumsuzluklara karşın son zamanlarda bilinçli bir politika izlenerek kamuoyunda memur düşmanlığı örgütlenilmeye çalışıldığını, sistem yerine memurların kişilikleri üzerinden kamunun verimsizliği argümanları ortaya konularak yeni hak budama provaları yapıldığını ileri süren Kaptan, “İdarenin siyasal kaygılar nedeni ile yasaları uygulama basiretsizliğini, sürekli olarak ‘kamu verimsiz, kamu hantal, çalışma saatleri değişmeli’ söylemi arkasına saklanarak gizlemeye çalıştığını çok iyi görmekteyiz” ifadesini kullandı.

Kaptan, kamu çalışanlarını mücadele dolu çetin günlerin beklediğini savunarak, çalışanları sendikalı olmaya ve KTAMS saflarında örgütlenmeye çağırdı.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.