1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÖRNEK DAVRANIŞ
ÖRNEK DAVRANIŞ

ÖRNEK DAVRANIŞ

Lefkoşa Sarayönü Lions Kulübü ve İskele Sahil Lions Kulübü düzenledikleri ortak bir etkinlikle, Kanser Hastalarına Yardım Derneği’ne örnek davranışta bulundular.

A+A-

Lefkoşa Sarayönü Lions Kulübü ve İskele Sahil Lions Kulübü düzenledikleri ortak bir etkinlikle, Kanser Hastalarına Yardım Derneği’ne ikinci el kıyafet bağışında bulundu.

Kanser Hastalarına Yardım Derneği Başkanı Raziye Kocaismail Lefkoşa Sarayönü Lions Kulübü  Başkanı Duygu Adahan Kuran, İskele Sahil Lions Kulübü 2’nci Başkan Yardımcısı İbrahim Genç ve heyetlerini kabulünde bağışın çok mutluluk verici olduğunu söyledi.

Bağışlanan kıyafetlerin Akdoğan bölgesindeki dükkanda satışa sunulduğunu kaydeden Kocaismail satılacak giysilerden gelecek gelirle, hastaların ilaç paralarının karşılanacağını açıkladı.

Lionsların, Derneğin faaliyetlerini sürdürmesinde çok önemli katkısı olduğunu ifade eden Kocaismail, Derneğin birçok aracının değişik Lions Kulüpleri tarafından bağışlandığını belirtti.

Kocaismail; her zaman toplum ihtiyaçlarına ve sivil topluma hizmeti amaç bilen Lefkoşa Sarayönü Lions Kulübü’ne ve İskele Sahil Lions Kulübü’ne çalışmalarında başarılar dileyerek, teşekkür etti.

TAK

 

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.