1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÖRNEK EKİP
ÖRNEK EKİP

ÖRNEK EKİP

İskeleli dansçılar, Almanya’da “28. Uluslararası Neustadt-Holstein Halk Dansları Festivali”ne katıldı

A+A-

İskeleli dansçılar, Almanya’nın Hamburg (Neustadt) Şehrinde düzenlenen CIOFF ve dünyanın en önemli festivallerinden olan 28. Uluslararası Neustadt-Holstein Halk Dansları Festivali’ne katıldı.

Topluluk festivalde bulunan yabancılar ve özellikle Almanlar ile Almanya’da yaşayan Türk vatandaşlar tarafından beğeni topladı.

Festival açılışında KKTC bayrağı göndere çekilerek, festival süresi boyunca festival alanında dalgalandı. Almanya’daki festivale Almanya’nın yanı sıra KKTC, Peru, Rusya, Romanya, Arjantin, Finlandiya, Yunanistan, Kanada, Hollanda, Avusturya, Slovakya, Sırbistan, İspanya, Macaristan ekipleri katıldı.

Festivali izleyen birçok CIOFF başkanından ve özellikle CIOFF Almanya’dan tam puan alan topluluk, örnek grup gösterilerek önümüzdeki yıl yapılacak CIOFF Festivalleri’nden birçok davet aldı.

Festivalde Neustadt Belediye Başkanı ile şehrin ileri gelenlerinin, Hamburg’da faaliyet gösteren 5 turizm şirket sahibinin ve festival komitesi ile ailelerin ve yabancı ekiplerin katıldığı Kıbrıs Türk Gecesi herkesin beğenisini kazandı.

İskele Belediyesi’ni temsilen katılan İskele Belediyesi Halk Dansları Topluluk Yönetmeni ve CIOFF KKTC Başkanı Özlem Kadirağa, Belediye Başkanı Dr. Tordis Batscheider’in, şehrin ileri gelenleri ile CIOFF yetkililerine ve ülke temsilcilerine verdiği kokteylde protokolde ağırlandı.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.