1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Ortaç: Biseksüel olsaydım...
Ortaç: Biseksüel olsaydım...

Ortaç: Biseksüel olsaydım...

Serdar Ortaç'tan ilginç itiraflar...

A+A-

*30 senedir 30 ülkeden 30 kadınla yaşadım. Bu kadar kadın seven bir adam neden biseksüel olsun? Erkek sevseydim, biseksüel olsaydım açıklardım. Binlerce adam yok mu erkek seven? Gizleyerek nefes alamazdım ki.Eşim de bu iddiaları biliyor ama hiç sinirlenmiyor, umrunda değil. Biseksüel olan adamla bu evliliği 4 sene devam ettirmez...

*46 yaşındayım ama fiziksel olarak kendimi böyle hissetmiyorum. Eğer öyle olsaydım, 25 yaşında benim gibi bir adama sabretmezdi.
*Kadın olsam düşünürdüm. 40 yaşında bu adamla ne işim var, parası da yok... Kaçayım gideyim, gencim güzelim, boşanayım derdim. Bizi bir arada tutan sevgiden başka bir şey değil. Kadın beni kullanmaya kalksa neyimi kullanacak?

*Keşke 25 yaşında evlenseydim. Madem 40’larımda evlendim hem de genç bir kadınla, tabii ki dikkat edeceğim. Eskiden sabahları daha ağır şeyler yerdim, şimdi daha dikkat ediyorum. Coco da, MS hastalığım için bana dikkat ediyor. Sabahları avokado, kapari yediriyor. Türk yemeklerini yapabiliyor, en son geldiği nokta İmam Bayıldı.

*Yaşlanacağımı biliyorum ama erkeğin seks hayatı daha bu yaşlarda bitmez. 60’ında baba olanları biliyorum. 80’lere kadar gider. O yüzden korkmuyorum.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.