1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “ORTADOĞU’DA DİN VE SİYASET”
“ORTADOĞU’DA DİN VE SİYASET”

“ORTADOĞU’DA DİN VE SİYASET”

“ORTADOĞU’DA DİN VE SİYASET”

A+A-

Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Yakın Doğu Enstitüsü, Yaşam Boyu Eğitim çerçevesinde 2014-2015 Eğitim Yılı’nda düzenleyeceği kısa dönemli eğitimlerine 18 Ekim’de “Ortadoğu’da Din ve Siyaset ve “Kriz Yönetimi” konulu kısa dönemli eğitim ve sertifika programıyla başlıyor.

YDÜ’den yapılan açıklamaya göre, Yakın Doğu Enstitüsü Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Nur Köprülü yürütücülüğünde gerçekleştirilecek olan “Orta Doğu’da Din ve Siyaset” sertifika programı, 18 Ekim’de Yakın Doğu Üniversitesi Büyük Kütüphane Salon 4’te saat 10.00’da Fehmi Taştekin’in sunumuyla başlayacak.

6 hafta sürecek olan kısa dönemli eğitim ve sertifika programına ODTÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Recep Boztemur, Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fulya Atacan, TOBB Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Ortadoğu Stratejik Araştırmalar Merkezi Başkanı Doç. Dr. Şaban Kardaş,  Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Stratejik Düşünce Derneği Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet Şahin, Araştırmacı Yazar Ruşen Çakır ve NTV Haber Müdürü Mete Çubukçu konuşmacı olarak katılacak.

Yakın Doğu Enstitüsü kısa dönemli eğitim programları ve programlara kayıt hakkında daha detaylı bilginin, www.neu.edu.tr  web sayfasından, nei@neu.edu.tr e-posta adresinden, Yakın Doğu Enstitüsü facebook sayfasından, 223 64 64 (dahili 532) ve  0533 829 97 36 telefonlardan alınabileceği belirtildi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.