1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ORTAKÖY’DE CEPHANELİK!
ORTAKÖY’DE CEPHANELİK!

ORTAKÖY’DE CEPHANELİK!

Lefkoşa Ortaköy’de Şüpheli hareketleri nedeni ile durduruldular;

A+A-

 

Lefkoşa Ortaköy’de Şüpheli hareketleri nedeni ile devriye gezen Narkotik ekibi tarafından durdurulan zanlılar Taha Yılmaz ve Erkem Yavuz uyuşturucu deposu gibi çıktı. Zanlıların üzerinde ve evlerinde 64 adet hap, 10 gram bonzai, ve 39 kök hintkeneviri bulundu

Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren Narkotik ve Kaçakçılığı önleme müdürlüğünde görevli polis çavuşu Mehmet Bayram olayla ilgili bulguları aktardı. Bayram 23 Aralık tarihinde Ortaköy bölgesinde devriye gezen Narkotik ekibinin şüpheli hareketleri nedeni ile durdurduğu ve üzerlerinde arama yaptığı zanlılar Taha Yılmaz ve Erkem Yavuz’un üzerlerinde toplam 64 adet uyuşturucu madde olan hap bulduğunu söyledi.

Mehmet Bayram olayın akabinde zanlıların birlikte kaldıkları evde mahkeme emri ile huzurlarında yapılan aramada evin salon bölümünde saksı içerisinde 39 kök hintkeneviri türü uyuşturucu madde bulunduğunu ayrıca zanlı Yılmaz’ın yatak odasında 10 gram bonzai ve uyuşturucu satışından elde ettikleri tahmin edilen 3660 TL nakit para bulunduğunu söyledi. Polis zanlıların gönüllü ifade verip suçlarını kabul ettiğini konu uyuşturucu hap ve Sentetik Cannabionid türü maddeleri zanlı Taha Yılmaz’ın 2 Aralık tarihinde Ercan’dan 100 adet hap ve 30 gram bonzai olarak ithal ettiği yönünde şahadet verdiğini söyledi. Bayram olayla ilgili olarak başlatılan soruşturmanın henüz yeni başladığını zanlıların kanunsuz uyuşturucu madde ithal, tasarruf ve ziraat’ı suçlarından methaldar olduğunu söyleyerek tahkikatın salimen yürütüle bilmesi için 2 gün süre ile poliste tutuklu kalmalarını talep etti.

Yargıç Gökhan Asafoğulları zanlıların çok ciddi suçlardan methaldar olduğunu bu bağlamda soruşturmanın selameti açısından ilk nazarda 2 gün süre ile tutuklu kalmalarının elzem olduğunu söyleyerek bu yönde emir verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.