1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ORTALIĞI BİRBİRİNE KATTI
ORTALIĞI BİRBİRİNE KATTI

ORTALIĞI BİRBİRİNE KATTI

Ortalığı birbirine kattı

A+A-

Alkol tesiri altında direksiyon başına geçen genç sürücü, üstüne bir de sürat yapınca ortalığı birbirine kattı. Yürekleri ağza getiren kazada 8,5 aylık bir bebek, babası ve kaldırımda yürüyen bir kişi yaralandı

Mehmet KARA

Girne’de, dün akşamüzeri, alkol tesiri altında direksiyon başına geçen genç sürücü, üstüne bir de sürat yapınca kaza kaçınılmaz oldu.

Kontrolden çıkan otomobil, ortalığı birbirine kattı. Yürekleri ağza getiren kazada 8,5 aylık bir bebek, babası ve kaldırımda yürüyen bir kişi yaralandı.

Süratli ve dikkatsiz

Polis Basın Subaylığı’ndan edinilen bilgilere göre kaza, dün saat 16.25’te, Girne 20 Temmuz Kordonboyu Caddesi üzerinde meydana geldi.

22 yaşındaki sürücü Zeynep Göçemen, yönetimindeki JE 239 plakalı otomobiliyle süratli ve dikkatsizce seyrederken aracının kontrolünü kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil, kaldırıma çarptıktan sonra savruldu. Otomobil, önce park halindeki bir motosiklete ardından bir araca çarptıktan sonra durabildi.

Yaya da kaza mağduru

Çarpışmanın etkisiyle savrulan motosiklet ise kaldırımda yaya olarak yürüyen Anıl Can Türkoğlu’na (25) çarptı.

Yürekleri ağza getiren kazada yaralanan park halindeki aracın sürücü Suat Nasıfoğlu, aynı araçta yolcu olarak bulunan 8,5 aylık bebeği ile Anıl Can Türkoğlu isimli yaya, Girne Akçiçek Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bu arada, Trafik Şubesi ekibinin yaptığı alkol testinde sürücü Zeynep Göçemen’in 120 promil alkollü olduğu ortaya çıktı. Ayrıca sürücünün, gözaltına alındığı öğrenildi.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.