1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ORUN, TURNALAR, YARKÖY VE KALECİK'İ ZİYARET ETTİ
ORUN, TURNALAR, YARKÖY VE KALECİK'İ ZİYARET ETTİ

ORUN, TURNALAR, YARKÖY VE KALECİK'İ ZİYARET ETTİ

Orun, belediye meclis üyeliği adaylarıyla birlikte yürüttüğü seçim gezileri kapsamında belediyeye bağlı Turnalar, Yarköy ve Kalecik köylerini ziyaret etti.

A+A-

UBP İSKELE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ORUN, TURNALAR, YARKÖY VE KALECİK KÖYLERİNİ ZİYARET ETTİ

ORUN: “HALKIMIZ ALDIĞI HİZMETLERDEN MEMNUN OLDUĞUNU SANDIKTA BİZE VERDİĞİ AK OYLARIYLA GÖSTERİYOR”

“İSKELE’YE ÇOCUK, GENÇ VE İNSAN ODAKLI YATIRIM VE PROJELERİMİZ SÜRECEK”

Ulusal Birlik Partisi (UBP) İskele Belediye Başkan adayı Halil Orun, belediye meclis üyeliği adaylarıyla birlikte yürüttüğü seçim gezileri kapsamında belediyeye bağlı Turnalar, Yarköy ve Kalecik köylerini ziyaret etti.

UBP’den verilen bilgiye göre, köy meydanlarında gerçekleştirilen toplantılarda, Halil Orun, vatandaşlara belediyenin köylere ve İskele halkının kullanımı için hayat geçirdiği projeleri anlattı, yeni dönemde yapılması planlanan projeler hakkında bilgi verdi, vatandaşların sıkıntı, eleştiri ve taleplerini dinledi, sorularını yanıtladı.

İskele Belediye Başkanı ve UBP İskele Belediye Başkan Adayı Halil Orun, İskele Belediye başkanlığını 5 dönemdir halkın güvenoyu ile sürdürdüğünü, belediye başkanlığı seçimlerinde, verdiği her sözü yerine getirmenin rahatlığı ve gururuyla yeniden halkının önüne çıktığını belirterek, şimdi yine halkın önüne çıktıklarını ve yaptığı işlere halkın güven oyunu istediğini belirtti.

Orun, hayata geçirdikleri her projeyi çocuk, genç ve vatandaş odaklı yaptıklarını, İskele halkının Halil Orun’u iyi tanıdığını, verdiği sözleri yerine getirdiğini iyi bildiğini, bu yüzden vatandaşların her zaman güvenini verdiği oylarla gösterdiğini vurguladı.

Belediyede yapılan kurumsallaşma çalışmaları ile yatırımları anlatan ve her köye eşit davranıldığını bunu herkesin bildiğini, gördüğünü söyleyen Orun, İskele bölgesinde yaşayan vatandaşların gerçek hizmeti aldığını, bu hizmeti en iyi şekilde vermek için çok çalıştıklarını ve yeniden güvenoyunuzu istediklerini belirtti.

Orun, “Halk bize güveniyor… Bizi 5 dönemdir ak oylarıyla göreve getiriyor. Aldığı hizmetten memnun olduğunu gösteriyor” dedi.

İskele Belediyesi’nin hizmet alanı olarak 4 büyük belediyeden biri olduğunu, yüz ölçümüne bakıldığında Gazimağusa ile Gönyeli Belediyelerinin hizmet alanından daha büyük bir alana hizmet verdiğini ve bu hizmeti eşit bir şekilde kesintisiz verdiğini vurgulayan Orun, köylerde yapılan altyapı yatırımlarını anlattı ve amaçlarının; sadece hizmet olduğunu, köylüleri köylerinde kentli gibi yaşatmak olduğunu kaydetti.

Orun, çocuk, genç ve insan odaklı hizmetleri vermeye devam edeceklerini belirterek, seçimin bir yarış olduğunu, yönetime adayların olduğunu, halkın vereceği karara saygılı da olduklarını ve halka güvendiklerini vurguladı.

Belediyenin hiçbir yere borcu olmadığını, tüm ihalelerini şeffaf bir şekilde yaptığını, çalışanı ve halkıyla barışık bir belediye olduğunu belirten Orun, vatandaşın “bu başkan bana hizmet verdi mi vermedi mi” diye bakması gerektiğini, işi kişiselliğe dökmeden aldığı hizmete göre değerlendirmesi gerektiğini belirtti.

İskele Belediyesi’nin bugün dimdik ayakta olduğunu ifade eden Orun, vatandaşların bu yüzden belediyeyi kime teslim edeceğini iyi düşünmesi gerektiğini, macera aramaya gerek olmadığını belirterek, vatandaşların 29 Haziran’da Halil Orun ve ekibine vuracakları mühürlerle kendilerini yeninden göreve taşıyacaklarına inançlarının tam olduğunu vurguladı.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.