1. HABERLER

  2. KÜLTÜR-SANAT

  3. OSMAN ALKAŞ KARİYER TIRMANIŞINDA
OSMAN ALKAŞ KARİYER TIRMANIŞINDA

OSMAN ALKAŞ KARİYER TIRMANIŞINDA

Osman Alkaş, kariyer tırmanışında

A+A-

“Sarmaşık” adlı sinema filminde oynayan Alkaş, sevilen diziler arasında yer alan “Kurt Seyit ve Şura” kadrosuna katıldı.
  

Hem dizi hem de sinema sektöründe aynı anda rol alan ender oyuncularımızdan Osman Alkaş, daha önce “Gişe Memuru” ile adını duyuran ödüllü yönetmen Tolga Karaçelik’in son çektiği “Sarmaşık” isimli uzun metraj filmde rol aldı.

Mart ve nisan aylarında çekimleri tamamlanan ve denizde geçen gemi hikayesinde kaptan rolünü üstlenen Alkaş, filmin vizyondan önce festivallerde gösterileceğini kaydetti. İstanbul’da çekilen filmde tüm yolcularını indirdikten sonra gemide kalan 6 mürettebatın denizde yaşamak zorunda kalmalarıyla gelişen olaylar anlatılıyor.

Alkaş, Kurt Seyit ve Şura’nın yeni kadrosunda
Türkiye’nin sevilen dizileri arasında yer alan ve Kıvanç Tatlıtuğ ile Farah Zeynep Abdullah'ın başrollerinde oynadığı “Kurt Seyit ve Şura”nın kadrosuna Osman Alkaş da dahil oldu.

“Sarmaşık” filmi çekimleri sürerken farklı projeler için teklifler aldığını belirten Alkaş, kendisinin Kurt Seyit ve Şura dizisinde rol almayı tercih ettiğini ifade etti.

Dizinin Rusya çekimlerinin tamamlandığını ve artık dizinin çekimlerinin İstanbul’da devam edeceğini vurgulayan Alkaş, dizinin adının da “Kurt Seyit ve Şura İstanbul” olduğunu dile getirdi.

İstanbul’da bir otelin müdürü Ali Dayı rolünde karşımıza çıkacak olan Alkaş, İstanbul’un işgal altında olduğu ve azınlıkların ayaklandığı bir ortamda rol alacak.

‘Osman Alkaş’lı bölümler, 29 Nisan Salı gecesinden itibaren saat 21.30’da izleyicilerle buluşacak. Diziye Alkaş ile birlikte Demet Özdemir, Melisa Aslı Pamuk, Tolga Savacı, Emre Yetim ve Sacide Taşaner de katılıyor.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.