1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. OTEL YERİNE HÜCREYE GİTTİLER!
OTEL YERİNE HÜCREYE GİTTİLER!

OTEL YERİNE HÜCREYE GİTTİLER!

Sevgililer otel yerine hücreye gittiler!

A+A-

Güzel bir tatil için Kuzey Kıbrıs’a gelen Songül Çam ve Yusuf Ulutaş isimli sevgililerin hayalini narkotik dedektör köpeği Cindy yıktı

Güzel bir tatil için Kuzey Kıbrıs’a gelen Songül Çam ve Yusuf Ulutaş isimli sevgililerin hayalini narkotik detektör köpeği Cindy yıktı. Cindy’yi görünce paniğe kapılan sevgililerin üzerinde yapılan aramada uyuşturucu madde ele geçirildi.

Polis tarafından gözaltına alınan sevgililer otel yerine hücreye gitti. Zanlılar dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

Duruşmada iddiaları aktaran polis, zanlılar Songül Çam ve Yusuf Ulutaş’ın 21 Şubat tarihinde saat 16.00 sıralarında Ercan Havaalanı’ndan giriş yapmak isterken narkotik detektör köpeği Cindy’i fark ettiklerini ve zanlı Çam tasarrufunda bulunan uyuşturucu maddeyi tuvalete giderek attığını söyledi.

Polis, zanlının daha sonra muhaceret işlemlerini yaptırmak için arkadaşı Ulutaş’ın yanına gelip beklemeye başladığını, bu sırada detektör köpeği Cindy’e yakalandığını ifade etti.

 

Uyuşturucuyu tuvalete attı ama…

Zanlılar üzerinde yapılan aramada bir şey bulunmadığını kaydeden polis, ancak zanlı Songül Çam’ın uyuşturucu maddeyi tuvalete gidip çöpe attığı beyanında bulunduğunu belirtti. Polis, tuvalette yapılan aramada atılan uyuşturucunun bulunduğunu ve zanlıların gözaltına alındığını dile getirdi. Zanlıların gönüllü ifade verip suçlarını kabul ettiğini ancak soruşturmanın henüz tamamlanmadığını kaydeden polis, zanlıların 2 gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme talep edilen süreyi onayladı.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.