1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. OTELDE BİRBİRLERİNE GİRDİLER!
OTELDE BİRBİRLERİNE GİRDİLER!

OTELDE BİRBİRLERİNE GİRDİLER!

Yaz aylarının başından bu yana Çeşme ve Bodrum'da tatil yapan Serdar Ortaç ile nişanlısı Chloe Loughnan'ın arasına kara kedi girdi!

A+A-

Geçtiğimiz hafta sonu Türkbükü Divan Palmira Hotel'de bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başlayan ünlü çift, daha sonra şiddetli bir kavgaya tutuştu. Bu anlara şahit olanlar; ikili arasında İngilizce küfürlerin havada uçuştuğunu söyledi. Daha sonra Ortaç ve Loughnan'ın, ayağa kalkarak itişmeye başladığı iddia edildi. Kavganın büyüdüğünü gören otel personeli araya girerek ünlü çifti yatıştırmaya çalıştı. Divan Palmira'nın bahçesinde yaşanan bu kavga, çiftin kaldığı odada da devam etti. Daha sonra aralarındaki sorunu çözen ünlü çift, olayı tatlıya bağladı. Ortaç ve Loughnan, ertesi gün yine yan yana objektiflere takıldı.

SEBEBİ AİLE FERTLERİ Mİ?

Çevredekilerin anlattıklarına göre; kavganın sebebi, Loughnan'ın ailesinin Divan Palmira Hotel'e yerleşmesi... İrlandalı modelin oldukça kalabalık olan ailesinin, gecelik ücreti epey yüksek olan otelde konaklamaya başlamasının Ortaç'ı kızdırdığı iddia ediliyor.

Akşam

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.