1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. OTOMOBİL İLE TRAKTÖR YÜZ YÜZE ÇARPIŞTI
OTOMOBİL İLE TRAKTÖR YÜZ YÜZE ÇARPIŞTI

OTOMOBİL İLE TRAKTÖR YÜZ YÜZE ÇARPIŞTI

Cengiz Topel Anıtı’nın yakınlarında otomobil ile traktör yüz yüze çarpıştı

A+A-

Güzelyur-Lefke anayolunda, Cengiz Topel Anıtı’nın yakınlarında dün akşamüzeri bir otomobil ile traktörün yüz yüze çarpışması sonucu biri ağır iki kişi yaralandı.

Polisten edinilen bilgilere göre saat 18.00 sıralarında meydana gelen kaza; Sultan Köfünyeli’nin yönetimindeki ER 100 plakalı Volkswagen Ford marka otomobilin Güzelyurt’tan Lefke istikametine doğru seyrederken Cengiz Topel Anıtı yakınlarında sürat ve dikkatsizlik nedeniyle direksiyon hâkimiyetinin kaybedilmesiyle sol şeritten çıkarak sağ şeride geçmesi ve kendi yolunda giden Seyit Numan’ın kullandığı HC 697 plakalı Ferguson marka traktörle ile yüz yüze çarpışması sonucu oldu.

Kaza sonucu, Köfünyeli ile diğer sürücü Numan çeşitli yerlerinde yaralandı. Yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yapan sağlık ekipleri, durumu ciddi olan Sultan Köfünyeli’yi Cengiz Topel Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına aldı.

Kaza sonrası her iki araçtan da koparak yola savrulan parçalar ile dökülen benzin, yeni bir kazaya neden olmaması için polisler tarafından temizlendi. Kaza nedeniyle bir süre trafik akışının durmasından dolayı yolda uzun araç kuyruğu oluştu. Araçların olay yerinden çekilmesiyle trafik yeniden açıldı.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kıbrıs Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.