1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. OXANA BAŞINI, BÖYLE DERDE SOKTU...
OXANA BAŞINI, BÖYLE DERDE SOKTU...

OXANA BAŞINI, BÖYLE DERDE SOKTU...

Müşteri olarak gitti ancak...

A+A-

Rafçının telefonunu çaldı iddiası!

Girne’de önceki gün Nusmar Market’e müşteri olarak giden ve markette görevli rafçının 1500 TL değerindeki Note 3 marka cep telefonunu çalmakla suçlanan zanlı Oxana Cemallar, dün Girne Kaza Mahkemesi huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede olayla ilgili bulguları aktaran Girne Polis Müdürlüğü Adli Şube’de görevli Polis Memuru İbrahim Varol, zanlının 16 Şubat 2015 tarihinde Girne’de meydana gelen “Sirkat” suçundan methaldar olduğunu söyledi. Varol, Zanlı Girne’de faaliyet gösteren Nusmar isimli markette rafçı olarak çalışan bir kişinin 1500 TL değerinde Samsung Not 3 marka cep telefonunu sirkat ettiğini açıkladı.

Zanlı aleyhinde başlatılan soruşturmanın tamamlandığına işaret eden Varol, zanlının yargılanacağı güne kadar mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Girne Kaza Mahkemesi Yargıcı Musa Avcıoğlu, zanlını yargılanacağı güne kadar yurt dışına çıkışının yasaklanması ve tüm seyahat belgelerini polise teslim etmesi şartıyla tutuksuz yargılanmasını emretti.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.