1. HABERLER

  2. SPOR

  3. ''ÖYLE BİR YENECEĞİZ Kİ...''
''ÖYLE BİR YENECEĞİZ Kİ...''

''ÖYLE BİR YENECEĞİZ Kİ...''

“Kadıköy’de onlara karşı uzun zamandır kaybetmiyoruz. Buderbiyi de kazanacağız...''

A+A-

HER hafta artan formuyla sol bekin vazgeçilmezi olan Caner Erkin, eski takımı G.Saray’a derbide şans tanımadı: “Kadıköy’de G.Saray’a karşı uzun zamandır kaybetmiyoruz. Bu maçta da galip geleceğimizi ümit ediyorum ve kazanacağımıza inanıyorum. İnşallah hem iyi bir skorla hem de daha da önemlisi iyi bir futbolla kazanırız. Temennim budur.
BU maçların atmosferi çok daha farklı oluyor, tüm dünyanın yakından takip ettiği maçlara insan istese de istemese de çok iyi şekilde konsantre oluyor. Hocamız Yanal’ın verdiği taktikle bu maçı kazanacağız.

‘FARKI AÇACAĞIZ’
TARAFTARLARIMIZ her zaman olduğu gibi sabırla, panik yapmadan maçın sonuna kadar desteklesinler bizi. Şundan emin olsunlar ki, maçın bitiş düdüğüne kadar, o kutsal formayı terimizin son damlasına kadar ıslatacağız. F.Bahçe Tarihi’ne kazılmış bir zafer yaşatacağız taraftarlarımıza. Biz, birçok maçı son saniyede de olsa kazanmasını bilen bir takımız. Bu maçı da alarak puan farkını artıracağız.”

caner.jpeg

 

Topal: İbre bizden yana

MAÇ kitapçığına konuşan bir diğer oyuncu da Mehmet Topal’dı. O da diğer arkadaşları gibi kazanacaklarından emin: “Derbilerin favorisi olmasa da sahamızda uzun zamandır kazanmamız bizi bir adım öne çıkarıyor. Galibiyet serisine G.Saray’ı da yenerek devam etmek istiyoruz. F.Bahçeliliğe yakışır şekilde hareket edip tüm oyuncular olarak tek yumruk halinde galibiyete uzanmaya çalışacağız.”

‘Aslan’ı devirmek zevkli olacak’

DERBİ nedeniyle hazırlanan maç kitapçığına özel açıklamalar yapan Sow, G.Saray’ın Kadıköy’den eli boş döneceğini söyledi: “Sabırsızlıkla bu maçı bekliyoruz ve kazanmak istiyoruz. Tüm arkadaşlarımın katılımıyla G.Saray’ı yenmek çok daha zevkli olacaktır. Saracoğlu’na gelecekler mutlu dönecek.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.