1. HABERLER

  2. SPOR

  3. OYUN ALANINDAN ÇIKARKEN SALDIRDI!
OYUN ALANINDAN ÇIKARKEN SALDIRDI!

OYUN ALANINDAN ÇIKARKEN SALDIRDI!

Yaşanan olaylar gergin haftada yeni bir gündem oluşturdu;

A+A-

 

Soluğu hastanede aldılar

Birinci ligde Binatlı ile Akıncılar arasında oynanan A2 maçında çıkan arbedede Akıncılar futbol takımından bazı oyuncular tedavi için hastaneye gitmek durumunda kaldı. Akıncılar futbolcusu Yusuf Üçokka’nın iki parmağının kendini korumak için ellerini kullandığı anda çatladığı, Hasan Özçimen’in ise gözüne darbe aldığı, bazı futbolcuların da vücutlarının farklı yerlerinde darp izleri yer aldığı savunuldu.

Birinci ligde Binatlı ile Akıncılar arasında oynanan A2 maçında yaşanan olaylar gergin haftada yeni bir gündem oluşturdu.

Akıncılar cephesinin ortaya koyduğu iddiaya göre maçın 85’inci dakikasında Binatlı takımında kırmızı kart gören Yusuf Emirsoyu’nun oyun alanından çıkarken Akıncılar futbolcusu Turan Dede’ye saldırması ile ciddi bir arbede yaşandı.

Darptan korunmak istedi, iki parmağı çatladı

Bu iddianın devamında yapılan açıklamalarda sahanın bir anda karıştığı, birçok oyuncunun tartışmaya dahil olarak darp edildiği ve Akıncılar futbolcusu Yusuf Üçokka’nın iki parmağının o anda kendini korumak için ellerini kullandığı anda çatladığı savunuldu.

İddialar içerisinde Binatlı’dan 3 sivil kişinin yedek kulübesinde maçı seyrettiği ve saha karıştığı anda olayların içinde yer aldığı aktarıldı. Verilen bilgilerde Hasan Özçimen ismindeki oyuncunun gözüne darbe aldığı ve hastaneye gittiği, bazı futbolcuların da vücutlarının farklı yerlerinde darp izleri yer aldığı savunuldu.

Neşe: Kusur varsa cezasını veririz
Olaylarla ilgili ulaştığımız Binatlı Kulüp Başkanı Orsel Neşe, kendisinin bu konuyla ilgili olarak yönetimle toplantı yapacağını ve hocalarını dinledikten ve aydınlandıktan sonra bir açıklama yapmayı doğru gördüğünü söyledi. Neşe, centilmenlikten taviz vermeyeceklerini ve kusuru olan biri olması halinde cezasız bırakmayacaklarını sözlerine ekledi.

Kıbrıs

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.