1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Oyun diye başladı! Dehşeti gördü...
Oyun diye başladı! Dehşeti gördü...

Oyun diye başladı! Dehşeti gördü...

Eğlence olsun diye katıldığı turda dehşeti yaşadı!

A+A-

ABD’nin California eyaletinde, korku turları düzenlenen bir ‘perili ev’de yaşandığı iddia edilen vahşet dolu anların görüntüsü, sosyal medyada bomba etkisi yarattı. Ücretsiz 'hizmet veren' evde, kendilerini bir korku filminin içindeymiş gibi hissetmek isteyen ziyaretçilere, rol icabı 'işkence' de yapılıyor

ABD’nin San Diego şehrinde ‘dünyanın en korkunç perili evi’ olarak bilinen McKamey Manor’a 'eğlenmek' için giden Amy Milligan az daha canından oluyordu.

 Binlerce kişinin bekleme listesinde bulunduğu ve çok az ziyaretçinin kabul edildiği korku turuna katılan ABD’li kadın maruz kaldığı işkenceyi San Diego Union Tribune gazetesine anlattı.

1-253.jpeg

ÖLÜMLE BURUN BURUNA GELDİ!

Milligan’ın anlattığına göre perili evde, boğulma hissi vermek için kadının kafasına bir çuval geçirilerek üzerinden su dökülmüş ve bu işkence sırasında ölümle burun buruna geldiğini düşünmüş.

 Milligan’ın yaşadığı dehşet dolu anların Youtube’a yüklenen görüntüleri ABD’li kadının maruz kaldığı eziyeti yeteri kadar gösterse de, Milligan, en şiddetli bölümlerin sansürlenerek evi işletenler tarafından YouTube'a verildiğini iddia ediyor.

 Görüntülerde, ABD’li kadının binanın zemin katına zor kullanılarak indirildiği, tokatlandığı, saçlarının çekildiği görülüyor. Sonrasında Milligan, kirli su içindeki bir dondurucuda bekletiliyor ve perili evin oyuncuları tarafından elleri bağlanıp kafası suya sokularak nefessiz bırakılıyor.

 Korku turu sırasında hem fiziksel hem de ruhsal olarak yara aldığını belirten kadın, perili evin oyuncularına bu eziyete bir son vermeleri için defalarca yalvardığını fakat onu dinlemediklerini ifade etti.

 Yaşadığı travmatik tecrübe sonrasında Milligan, polise şikayette bulundu. ABD polisi McKamey Manor hakkında inceleme başlattı.
 
'FİZİKSEL İŞKENCE YAPMIYORUZ, YAŞANANLAR PSİKOLOJİK'

 Söz konusu ev, ziyaretçileri ücretsiz olarak kabul ediyor ve onları bir korku filminin içindeymiş gibi hissettirmek için ziyaretçilere 'rol icabı' işkence uyguluyor. İşletmeciler, burada ziyaretçilere yapılanların sadece 'psikolojik baskı' olduğunu ve fiziksel bir acı yaşatmadıklarını savunuyor.

 Ziyaretçilerin 21 yaşından büyük olması ve ölümcül bir sağlık sorunlarının bulunmaması gerekiyor.

 'Buraya gelen ziyaretçilerimiz az çok neyle karşılaşacaklarını biliyorlar' diyen işletmeciler, ziyaretçilerin onayını almadan, korku turu sırasında çekilmiş görüntüleri sosyal medyaya yüklemediklerini belirtiyorlar.

2-087.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.