1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. OYUN ODASINDA KARISINI SOYDU!
OYUN ODASINDA KARISINI SOYDU!

OYUN ODASINDA KARISINI SOYDU!

Bu görüntüler çok konuşulacak...

A+A-

Playstation 4'ün yeni özelliği Playroom, çok tartışılacağa benziyor. Sony'nin yeni oyun konsolu PlayStation 4 ile beraber kullanıcılara sunulan Playroom servisi amacı dışınında kullanılmaya başlayınca büyük ses getirdi.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ

HABERİN GALERİSİ İÇİN TIKLAYINIZ

Playstation 4, pek çok özelliğinin yanısıra bir de Playroom’u oyunculara sunuyor. Playroom, konsoldaki kamerayla oyuncuların canlı yayın yapmalarını sağlıyor. Gelişmeye başlayan yayın sektörünün standart yayınları düşünülerek gerçekleştirilen bu özellik, PS4'ün çıkışıyla, çok farklı sonuçlar da vermeye başladı.

Bir çift, Spartan Show adını verdikleri bir şova başladılar ve talk-show formatında oldukça başarılı oldular. Sony’nin başkanı ve çeşitli yöneticilerinin de tweetleriyle iyice meşhur olan çift, bu özelliğin olumlu kullanımına bir örnek teşkil etti.

Öte yandan başka bir çift konsollarıyla oynarken, Playroom’daki görüntüler, oldukça endişelendiriciydi. Gerçek mi yoksa kasıtlı mı yapıldığı belli olmayan bu görüntülere göre, darkcobra adlı kullanıcının eşi, içki içip uyuyakaldı.

Uyanık durumdaki kocası ise önce eşinin göğsünü kamerada gösterdi, daha sonraysa onu tamamen soydu! Twitch’ten neredeyse anında yasaklanmalarına rağmen, bu tarz durumlar herkesin düşünmesine sebep oldu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.