1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ''OYUNA GELDİM''
''OYUNA GELDİM''

''OYUNA GELDİM''

Sahte Bulgar pasaportu ile Güney Kıbrıs’a geçmeye çalışan Türkiye vatandaşı Ali Yeşil suçüstü tespit edilerek tutuklandı

A+A-

Beyarmudu Barikatından daha önceden Oktay Ahmet adına düzenlenen sahte Bulgar pasaportu ile Güney Kıbrıs’a geçmeye çalışan Ali Yeşil, muhaceret memurunun durumu fark etmesi üzerine polis tarafından suçüstü yakalandı. Yeşil, “Kandırıldım, beni oyuna getirdiler” dedi.

Gazimağusa’da dün sabah mahkeme huzuruna çıkarılan zanlı aleyhine soruşturma maksatlı 3 günlük tutukluluk emri alındı.

Gazimağusa Kaza Mahkemesi Ceza Davaları Yargıcı Ayşen Toroslu huzurunda görüşülen tutukluluk duruşmasında İddia Makamı Başsavcılık adına davayı yürüten Savcı Hasan Çaltılı, Gazimağusa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Dörtyol Polis Karakolu’nda görev yapan polis memuru Engin Yıldız’ı tanık olarak dinletti.

Tanık polis, zanlının 22 Eylül 2013 tarihinde KKTC’de turist olarak bulunduğu sırada Beyarmudu Kara Giriş Kapısı’nda Oktay Ahmet adına daha önceden düzenlenen Bulgar pasaportunu görevli muhaceret memuruna vererek Güney Kıbrıs’a geçmeye çalıştığını söyledi.

Polis memuru zanlının suçüstü tespit edilerek tutuklandığını ifade ederken zanlının suç ortağı bulunduğuna ve daha fazla sahte pasaport olduğuna inandıklarını bildirdi.

Tahkikat memuru zanlı aleyhine yürütülen polis soruşturmasının salimen yürütülebilmesi açısından mahkemeden 3 günlük tutukluluk emri talep etti.

Mahkemenin söz vermesi üzerine zanlı “ben ilk kez polis yüzü görüyorum. Beni oyuna getirdiler” diye konuştu.

Yargıç Ayşen Toroslu zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını emretti.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.