1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. OYUNLA BAŞLAYAN KORKUNÇ ÖLÜM!
OYUNLA BAŞLAYAN KORKUNÇ ÖLÜM!

OYUNLA BAŞLAYAN KORKUNÇ ÖLÜM!

İstanbul Gaziosmanpaşa'da 6 yaşındaki çocuk oyun için çamaşır makinesine saklanan 4 yaşındaki kardeşinin üzerine makinenin kapağını kapadı, düğmesine bastı. Küçük kardeş makinenin içinde can verdi.

A+A-

Gaziosmanpaşa’da korkunç olay... 6 yaşındaki çocuğun 4 yaşındaki kardeşini çamaşır makinesine atıp ölümüne neden olduğu iddia edildi.
Küçükköy'de meydana gelen korkunç olay iddialara göre şöyle gelişti...Annesi ve babaannesinin evde bulunduğu sırada iki kardeş 4. katta bulunan evlerini balkonunda oyun oynamaya başladı. Bu sırada 4 yaşındaki Ö.B balkonda bulunan 12 kilo yıkama kapasitesi bulunan çamaşır makinesinin içine girdi. 6 yaşındaki A.B de oyunun bir parçası olarak çamaşır makinesinin kapağını kapatıp düğmesine bastı. Yatsı namazından dönen dede, küçük torununu göremeyince korkunç olay ortaya çıktı.

Dedesinin kardeşin nerede sorusuna A.B, oyun oynarken, çamaşır makinesinin içine girdiğini söyledi. Balkondaki çamaşır makinesinin kapağını açan dede, Ö.B’yi çıkarıp, Özel Bilgi Hastanesi’ne götürdü. Yapılan kontrolde küçük çocuğun hayatını kaybettiği belirlendi. Polis olaydan sonra anne Fethiye B., baba Kasım B., Babaanne ve dedeyi ifadelerine başvurmak üzere Şehit Tevfik Arslan polis merkezine götürüldü.

 

Kaynak: DHA

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.