1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Özcan Deniz ile Meryem Uzerli...
Özcan Deniz ile Meryem Uzerli...

Özcan Deniz ile Meryem Uzerli...

Büyük sürpriz!

A+A-
Meryem Uzerli ile Özcan Deniz'in samimiyeti akılları karıştırdı. Alman oyuncu, Berlin'den 1 günlüğüne İstanbul'a gelip Deniz'in galasına katıldı. İddiaya göre Deniz de sık sık Uzerli'nin yanına Almanya'ya gidiyor.
 
Son dönemde adı Ozan Güven'le anılan Meryem Uzerli, aşk haberlerini "Ozan çok iyi dostum" diyerek yalanlamıştı. Alman oyuncunun adı şimdi de Özcan Deniz'le anılır oldu. Meryem Uzerli, yeni projesinde de birlikte rol alacağı konuşulan Deniz için 1 günlüğüne Berlin'den İstanbul'a gelmişti.
 
BERLİN'DE BAŞ BAŞA
 
Özcan Deniz'in 'Sevimli Tehlikeli' isimli filminin galasına katılan Alman oyuncu, Deniz'e de övgüler yağdırmıştı. Meryem Uzerli, dün de sosyal medya hesaplarından ünlü sanatçıya olan hayranlığını dile getirmeye devam etti.
 
Özcan Deniz'in de geçtiğimiz haftalarda sık sık Berlin'e gitmesi hatta burada gurbetçiler tarafından baş başa görülmeleri ikili hakkındaki aşk dedikodularını günyüzüne çıkardı.
 
ZAMAN GÖSTERECEK
 

Yeni bir projede birlikte rol alacakları konuşulan Meryem Uzerli ile Özcan Deniz'in çevresi de ikilinin çok iyi anlaştığını ve sık sık görüştüğünü doğruladı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.