1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÖZÇINAR, GÜZELYURT SİVİL TOPLUM PLATFORMU TEMSİLCİLERİ İLE BİRARAYA GELDİ
ÖZÇINAR, GÜZELYURT SİVİL TOPLUM PLATFORMU TEMSİLCİLERİ İLE BİRARAYA GELDİ

ÖZÇINAR, GÜZELYURT SİVİL TOPLUM PLATFORMU TEMSİLCİLERİ İLE BİRARAYA GELDİ

Mahmut Özçınar ile Belediye Meclis üyesi adayları “Güzelyurt Sivil Toplum Platformu ile toplantı gerçekleştirdi.

A+A-

BÖLGEYE 3. ÜNİVERSİTE KURULUYOR…

Ulusal Birlik Partisi Güzelyurt Belediye Başkanı ve Başkan adayı Mahmut Özçınar ile Belediye Meclis üyesi adayları “Güzelyurt Sivil Toplum Platformu ile toplantı gerçekleştirdi.

UBP’den yapılan açıklamaya göre, Bel-Sen Lokali’nde yapılan ve Özçınar’ın projelerini anlattığı toplantıya Güzelyurt Yaşam Derneği, Sağlıklı ve Onurlu Yaşam Derneği, Narenciye Kesim Ekipleri Birliği, Bel-Sen, Uyuşturucu ile Mücadele Derneği, Ak-Der, Güzelyurt Yeşilada Lions Kulübü, Güzelyurt Esnaf ve Zanaatkârlar Birliği, GÜSAD, Kuzey Kıbrıs Narenciye Üreticiler Birliği ve Kıbrıs Kadınlar Birliği’nin temsilcileri katıldı.

Özçınar burada yaptığı konuşmada, “Sivil Toplum Platformu’nun desteğinin kendilerine moral ve motivasyon olacağını” söyledi.

Kentin ve insanların sorunlarını iyi bildiklerini belirten  Özçınar, kent için en iyisini yapma gayreti içinde çalışacaklarını, kentin altyapı sorunlarının büyük ölüde çözümlendiğini söyledi.

Yeni bir vizyonla kentin çehresini değiştirecek projelerle yola çıktıklarını ve halka güvendiklerini kaydeden Özçınar, kent ile ilgili yeni bir projeyi de açıkladı.

İlçe genelinde bulunan Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ KKK) dışında üçüncü bir vakıf üniversitesine dün yapılan Belediye Meclis toplantısında oybirliği ile destek kararı çıktığını belirten Özçınar, 5 bin öğrenci hedefi ile kurulacak üniversiteye arazi konusunda belediyenin destek vereceğini ve bunun kararının Belediye Meclisi’nde oy birliği ile alındığını belirtti.

Özçınar, kentin yapı ve çehresini değiştirecek projelerde ihtiyaç duyulan radikal kararların alınabilmesi ve güçlü bir Meclis yapısı için Sivil Toplum Platformu’ndan tam destek isteyerek, tanıtım kitapçığında bulunan projeleri aktardı.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.