1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÖZDİL’İN SAĞLIĞI, HASSAN’I KURTARDI
ÖZDİL’İN SAĞLIĞI, HASSAN’I KURTARDI

ÖZDİL’İN SAĞLIĞI, HASSAN’I KURTARDI

İş arkadaşını yaralamaktan tutuklanan Falah İbrahim Ahmad Al Hassan, teminatla serbest bırakıldı

A+A-

İş arkadaşını yaralamaktan tutuklanan Falah İbrahim Ahmad Al Hassan, teminatla serbest bırakıldı
 
İhsan Özdil taburcu oldu… Sırtına saplanan tornavidanın oluşturduğu kesi nedeniyle böbreğinde kanama meydana geldiği belirtilen İhsan Özdil, cerrahi müdahalede bulunulmadan taburcu oldu. Özdil’in taburcu olması, Hassan’ın suçunun daha da ağırlaşmasını önledi ve dün teminatla serbest bırakıldı.

Emine UYSAL

Lefkoşa’da Aktun Ticaret Ltd. isimli işyerinde, tartıştığı arkadaşına tornavida fırlatarak yaralamakla suçlanan Falah İbrahim Ahmad Al Hassan, ileride yargılanmak üzere teminata bağlanarak bırakıldı.

Lefkoşa Kaza Mahkemesi’nde Kıdemli Yargıç Musa Avcıoğlu’nun huzurunda görüşülen dünkü teminat duruşmasında, KKTC Başsavcılığı adına savcı yardımcısı Hasan Boşnak, Lefkoşa Polis Müdürlüğü Adli Şube Amirliği’nde görev yapan polis memuru Mustafa Mahan’ı tanık olarak dinletti.

Mahkemede yeminli şahadet veren Mahan, 19 Temmuz’da saat 14.00’te Ortaköy’de Alirıza Efendi Sokak’ta faaliyet gösteren Aktun Ticaret Ltd. (Yamaha Motors) isimli işyerinde zanlı Falah İbrahim Ahmad Al Hassan’ın, kendisine ileri geri laf söylediği gerekçesiyle tartıştıkları İhsan Özdil’e tornavida fırlattığını ve sırtına saplanıp 5 santimlik bir kesi oluşmasına neden olduğunu anlattı.

Tahkikatın tamamlandığını ve yaralanan İhsan Özdil’in taburcu olduğunu belirten Mahan, zanlının mahkemenin uygun göreceği teminata bağlanmasını talep etti.

Yargıç Musa Avcıoğlu, zanlının yurtdışına çıkışını yasaklayarak, seyahat belgelerini polise teslim etmesi, haftada bir gün ispat-ı vücutta bulunması ve bir kefilin 50 bin TL’lik şahsi kefalet senedi imzalaması karşılığında tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.