1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÖZERSAY: “GÜCÜMÜ PARTİLERDEN DEĞİL, VATANDAŞTAN ALIYORUM”
ÖZERSAY: “GÜCÜMÜ PARTİLERDEN DEĞİL, VATANDAŞTAN ALIYORUM”

ÖZERSAY: “GÜCÜMÜ PARTİLERDEN DEĞİL, VATANDAŞTAN ALIYORUM”

Özersay, gücünü herhangi bir siyasi partiden değil, partililer ve bağımsız vatandaşlardan aldığını,

A+A-

Bağımsız cumhurbaşkanı adayı Kudret Özersay, gücünü herhangi bir siyasi partiden değil, partililer ve bağımsız vatandaşlardan aldığını, bundan da çok memnun olduğunu ifade etti.

Bağımsız cumhurbaşkanı adayı  KudretÖzersay,  dün akşam Kaplıca köyünü ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi, soruları yanıtladı.
Bürosundan yapılan açıklamaya göre  bağımsız cumhurbaşkanı adayı Kudret Özersay,ülkenin dört bir yanında gönüllülerden oluşan çok güçlü bir örgütü olduğunu, her köye gerçekleştirdiği ziyaretleri organize eden, köylerde kendisi için  çalışan çok sayıda vatandaşın bulunduğunu aktardı.

“VATANDAŞ DEVLETTEN UZAKLAŞIYOR”

Özersay, vatandaşın giderek devletten uzaklaştığını ve güvenini yitirmeye başladığını savundu. Devletin kurumları içinde ciddi bir zaafiyet olduğunu ileri süren  Özersay, bir an önce  devlete çeki düzen verilmesi gerektiğini kaydetti.

Özersay, bu bağlamda Cumhurbaşkanı olarak tüm yetkilerini kullanarak adım atacağını ve ağırlığını koyacağını söyledi.

Özersay, “Bu kadar yıldır geçen süre zarfında cumhurbaşkanlarımızı seçerken sadece müzakere masasında bizi kim temsil edecek sorusuna yanıt aradık ancak bunu yaparak cumhurbaşkanının anayasal ve yasal yetkilerini göz ardı ettik” dedi.

“Hem uluslararası alanda müzakereler de dahil olmak üzere hak ettiğimiz gibi temsil edilmemiz, hem de vatandaşın canını yakan ve devlete olan güvenini sarsan iç sorunların çözümü konusunda halkın yararına olanı yapabileceğime inandığım için bu yola çıktım” diyen Özersay, artık siyasete ve ülke yönetimine yeni bir nefes, yeni bir soluk getirmek zorunluluğu olduğunu dile getirdi.

Gönüllülerden oluşan güçlü bir örgütü bulunduğunu söyleyen Özersay,  arkasında  bir siyasi partinin olmasındansa yanında vatandaşların olmasını yeğlediğini belirtti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.