1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÖZERSAY PARTİ KURUYOR
ÖZERSAY PARTİ KURUYOR

ÖZERSAY PARTİ KURUYOR

Özersay parti kuruyor, ilk destek Namsoy’dan

A+A-

ÖZERSAY İPUCU VERDİ: Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde %21 oy alarak dikkatleri üzerine çeken Kudret Özersay, UBP’nin başına geçeceği iddialarını yalanlarken yeni bir yol yürüme zamanı mesajını vermişti. Özersay’ın siyasi bir parti ile yoluna devam edecek olmasını ilk açıklayan isim Lapta Belediye Başkanı Fuat Namsoy oldu

Lapta Belediye Başkanı Fuat Namsoy, Kudret Özersay’ın kuracağı siyasi partide yolunu yürüyeceğini açıkladı.  Namsoy, Havadis Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Hüseyin Ekmekçi’ye yaptığı açıklamada siyaset artık mevcut partilerle sürdürülebilirliğini kalmadığını ve bundan sonraki dönemde yoluna Kudret Özersay ile yürüyeceğini belirtti. Özersay ise geçtiğimiz günlerde Ulusal Birlik Partisi’nin başına geçeceği iddialarını yalanlamış ve “Yeni bir yol yürüme zamanı geldi” diyerek parti kuracağına yönelik ilk mesajları vermişti.

“Siyasette sağlıklı yol yürünecek tek isim Özersay”
Lapta Belediye Başkanı Fuat Namsoy, Havadis’e yaptığı açıklamada şu an için siyasette sağlıklı bir şekilde yürünecek tek ismin Kudret Özersay olduğunu ifade ederek hem Özersay’ın parti kuracağını belirtti hem de desteğinin Özersay ile olduğunu kesin dille açıkladı.

Özersay: Yeni yola devam
Kudret Özersay ise sosyal medya aracılığıyla yaptığı açıklamada Ulusal Birlik Partisi’nin başına geçecek iddialarını yalanladı. Özersay, “Birilerinin ‘Hoca UBP’nin başına geçecek’ masalı ile son birkaç gecedir insanları uyutmaya çalıştığı YALANA son vereyim dedim. Bu bir masaldır, ne böyle bir şey var, ne de benim böyle bir şeye niyetim var...#‎YeniYolaDevam” şeklinde konuşarak hem UBP Genel Başkanlığı iddialarının gerçek dışı olduğunu belirtti hem de yeni bir siyasi parti kurabileceğini ima etti.

“Büyük destek bulmuştu”
Kudret Özesay, 19 Nisan’da gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçimlerine hiçbir siyasi parti desteği almadan bağımsız olarak katılarak % 21’lik bir oy almıştı. Özersay’ın ilk seçiminden bu denli oy toplaması yorumcular tarafından halkın belirli bir kesiminin güvenini kazanması olarak yorumlanmıştı. Özersay’ın % 21 oy oranı alarak Cumhurbaşkanlığı seçimlerini tamamlamasının ardından bu kez gözler siyasi parti kurup kurmayacağı noktasına gelmişti.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.