1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÖZGÜR ANISINA 2 TOPLUMLU HALI SAHA TURNUVASI DÜZENLEDİ
ÖZGÜR ANISINA 2 TOPLUMLU HALI SAHA TURNUVASI DÜZENLEDİ

ÖZGÜR ANISINA 2 TOPLUMLU HALI SAHA TURNUVASI DÜZENLEDİ

Birleşik Kıbrıs Partisi Gençlik Kolları, aramızdan ayrılışının 8.Yıldönümünde, Özker Özgür anısına iki toplumlu halı saha turnuvası düzenledi.

A+A-

İZCAN: “TURNUVADA KAYBEDEN YOKTUR, KAZANAN DAYANIŞMA VE TÜM BARIŞ YANLILARIDIR”

Birleşik Kıbrıs Partisi Gençlik Kolları, aramızdan ayrılışının 8.Yıldönümünde, Özker Özgür anısına iki toplumlu halı saha turnuvası düzenledi.

BKP’den yapılan açıklamaya göre Gönyeli Kaptan Erbay halı sahasında düzenlenen iki toplumlu 1. Özker Özgür halı saha anı turnuvasında, BKP Gençlik Kolları, CTP Gençlik Örgütü, TDP Gençlik Örgütü, YKP Gençlik, Baraka Kültür Merkezi, Devrimci Komünist Birlik, Prodeftiki ve EDON Gençlik Örgütü’nün oluşturduğu 8 takım karşılaştı.

Turnuva birincisi EDON olurken, Devrimci Komünist Birlik ikinci, BKP Gençlik Kolları ise üçüncü geldi. İlk üçe giren takımlara kupa, diğer katılımcı takımlara ise plaket verildi.

Turnuvanın adından yaptığı konuşmada, katılımcı tüm örgütlere teşekkür eden BKP Genel Başkanı İzzet İzcan, başarılı bir organizasyona imza atan BKP Gençlik Kolları’nı da tebrik etti.

Özker Özgür’ün tüm ömrünü birleşik bir Kıbrıs’a, Ortak Vatan’a ve barışa adadığını söyleyen İzcan, Kıbrıs’ın yeniden birleşmesini görmeye ömrünün yetmediğini, barış için mücadeleyi kararlı bir şekilde sürdürmenin BKP’nin ve tüm ilericilerin esas görevi olduğunu belirtti.

Kıbrıs’ın yeniden birleştirilmesi ve bağımsızlığa kavuşmasının misyonları olduğuna dikkat çeken İzzet İzcan, “Özker Özgür’ün anısı önünde saygı ile eğiliyoruz. Onun ardında bıraktığı mücadele mirası bizlere rehber olmaya devam edecektir. BKP, Özker Özgür’ün düşü olan barış, demokrasi, bağımsız ve birleşik Kıbrıs için mücadeleye devam edecektir” dedi.

BKP ve Özker Özgür’ün ailesi adana katılımcı tüm örgütlere teşekkür eden İzcan, “Şunu hatırlatmak isterim ki hepimiz aynı gemideyiz. Bu turnuvada kaybeden yoktur, kazanan dayanışma ve tüm barış yanlılarıdır” dedi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.