1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÖZGÜRGÜN: “ATATÜRK, ÜSTÜN NİTELİKLERE SAHİP BİR LİDERDİ”
ÖZGÜRGÜN: “ATATÜRK, ÜSTÜN NİTELİKLERE SAHİP BİR LİDERDİ”

ÖZGÜRGÜN: “ATATÜRK, ÜSTÜN NİTELİKLERE SAHİP BİR LİDERDİ”

UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, Atatürk’ün, üstün niteliklere sahip bir komutan ve lider olduğunu kaydetti.

A+A-

UBP GENEL BAŞKANI ÖZGÜRGÜN: “ATATÜRK, ÜSTÜN NİTELİKLERE SAHİP BİR KOMUTAN VE LİDERDİ”

UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, Atatürk’ün, üstün niteliklere sahip bir komutan ve lider olduğunu kaydetti.

UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, Atatürk’ün ölüm yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, büyük devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk'ün 75’ci ölüm yıldönümünde O'nu bir kez daha sevgi saygı ve özlemle andıklarını belirtti.

Özgürgün mesajında şunları belirtti.

“Bu dahi devlet adamı, halkının desteğini ve güvenini almayı başararak inanılmaz bir mücadeleden olağanüstü başarıyla çıkmıştır. Kurtuluş savaşında ortaya koyduğu üstün askeri dehası yanında,  büyük bir fikir ve eylem insanı olarak bir çok dünya devletinin dikkatini çekmiş, dünya siyasi tarihinin unutulmazları arasında yer almıştır.

Büyük Önder, halkından aldığı güç ve destekle, Kurtuluş Mücadelesine öncülük ederek, olağanüstü şartlara rağmen üstlendiği tarihi sorumluluğu başarı ile yerine getirmiş, Millet egemenliğine dayanan, yeni ve modern bir devlet yapısı kurarak güzel yarınların temellerini atmıştır. Onun öncülüğünde başlatılan ve günümüze dahi ışık tutan bu ileri hamleleri anavatan Türkiye'nin güçlenmesine, değişim ve gelişimine katkı yapmaya devam etmektedir.

Atatürk’ün düşüncelerini kendine rehber edinen Kıbrıs Türk halkı, onun izinde, onun gösterdiği hedefe kararlılıkla yürümeye devam edecektir.  Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet ve minnetle anıyoruz.”

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.