1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÖZGÜRGÜN BAŞBAKAN YORGANCIOĞLU’NU ELEŞTİRDİ
ÖZGÜRGÜN BAŞBAKAN YORGANCIOĞLU’NU ELEŞTİRDİ

ÖZGÜRGÜN BAŞBAKAN YORGANCIOĞLU’NU ELEŞTİRDİ

Özgürgün, hükümeti “plansız, projesiz ve öngörüsüz” olmakla suçladı.

A+A-

ÖZGÜRGÜN: “HÜKÜMET PLANSIZ, PROJESİZ VE ÖNGÖRÜSÜZ… EYLEMLER DEVAM EDİYOR, YANDAŞ SENDİKALAR DAHİ SOKAKLARDA, GREVLER YASAKLANDI ANCAK YENİLERİ KAPIDA”

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, eylemlerin devam ettiğini, “yandaş sendikaların dahi” sokaklarda olduğunu, grevlerin yasaklandığını ancak yenilerinin kapıda olduğunu belirterek, hükümeti “plansız, projesiz ve öngörüsüz” olmakla suçladı.

Özgürgün, UBP Basın Bürosu aracılığıyla yaptığı yazılı açıklamada, Başbakan Özkan Yorgancıoğlu’nun ülkeyle ilgili hayali tespitleri ve söylemleri bulunduğunu ileri sürdü.

“PLANSIZ, PROGRAMSIZ, PROJESİZ VE ÖNGÖRÜSÜZ BİR HÜKÜMET”

Açıklamasında, Başbakan Yorgancıoğlu’nun hükümetin icraatlarıyla ilgili düzenlediği basın toplantısına işaret eden Özgürgün, şunları ifade etti:

“Ülkemize yaklaşık bir buçuk yılda yaşatılanları, halkımızın çektiği sıkıntıları, ekonominin tüm sektörlerinin feryatlarını görmezden gelen ya da gizlemeye çalışan Yorgancıoğlu’nun insanımızı güldüren, şaşırtan bir yıllık icraatlarına ilişkin basın toplantısının yankıları hala sürüyor.

Temel olarak TOMA’nın önüne dikilerek ülkeye girişini engellendiğini, ralli düzenlediğine dikkat çeken Yorgancıoğlu’nun, ancak devlet dairelerinin faaliyetlerini kapsayan basın toplantısına en kapsamlı yanıtların başta kendi partililerinden gelmesi ise hayli ilginç ve manidardır.

Ülkenin tarımla uğraşan tüm kesimlerinin, sendikaların, KTHY mağdurlarının isyanlarına kulak tıkayan hükümetin ekonomiyi iyi noktalara taşıdığına ilişkin söylemleri halkımızla dalga geçmekle eş anlamlıdır.

Plansız, programsız, projesiz ve öngörüsüz bir hükümetten ülkemize, ülkemiz ekonomisine katkı beklemek, ‘ölüden gözyaşı beklemek’ demektir.

Kaldı ki, KKTC Halkı bu korku filmini 2004–2009 yılları arasında da görmüştür. Fark şu ki, bu film bu kez kısa metrajlı olmuştur.”

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.