1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÖZGÜRGÜN ÇANAKKALE ZAFERİ’NİN 100. YILI DOLAYISIYLA MESAJ YAYIMLA
ÖZGÜRGÜN ÇANAKKALE ZAFERİ’NİN 100. YILI DOLAYISIYLA MESAJ YAYIMLA

ÖZGÜRGÜN ÇANAKKALE ZAFERİ’NİN 100. YILI DOLAYISIYLA MESAJ YAYIMLA

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, “Türk milleti, Çanakkale’de elde ettiği bu üstün başarı ile tüm dünyaya, bağımsızlığı ve vatanı söz konusu olduğunda karşısında hiçbir engel tanımadığının mesajını açık bir şekilde vermiştir” ded

A+A-

ÖZGÜRGÜN: “TÜRK MİLLETİ, ÇANAKKALE’DE ELDE ETTİĞİ BU ÜSTÜN BAŞARI İLE TÜM DÜNYAYA, BAĞIMSIZLIĞI VE VATANI SÖZ KONUSU OLDUĞUNDA KARŞISINDA HİÇBİR ENGEL TANIMADIĞININ MESAJINI AÇIK BİR ŞEKİLDE VERMİŞTİR”

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, “Türk milleti, Çanakkale’de elde ettiği bu üstün başarı ile tüm dünyaya, bağımsızlığı ve vatanı söz konusu olduğunda karşısında hiçbir engel tanımadığının mesajını açık bir şekilde vermiştir” dedi. 

UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, Çanakkale Zaferi’nin 100. yılı dolayısıyla yayımladığı mesajda, her yıl onurla, gururla kutlanılan “18 Mart Çanakkale Zaferi”nin, aradan 100 sene geçmesine rağmen tarihin o gününe kadar tanık olmadığı muhteşem bir zafer olduğunu ve bu zaferin, Türk ulusunun, tarihindeki en büyük kahramanlık destanı olduğunu belirtti. 

Çanakkale Zaferi’nin, Türk Milletinin inancının, azminin ve kararlılığın simgesi olduğuna dikkat çeken Özgürgün, sözlerini şöyle tamamladı:
“Tarihe altın harflerle yazılan ‘Çanakkale Destanı’, eşsiz bir zaferin yanı sıra Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk gibi büyük bir komutan ve lideri ortaya çıkarmıştır. Bu azim ve irade ile Kurtuluş savaşının kazanılmasını sağlamış ve büyük Türkiye Cumhuriyeti kurulmuştur.

Türk Milletinin Vatan topraklarının korunması yolunda verdiği mücadeleyi saygıyla selamlarken, Çanakkale Zaferiyle bir kahraman olarak ölümsüzleşen, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, bu yolda canlarını feda eden şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi şükranla anıyor, bu zaferi kutlamanın kıvancını yaşıyoruz”.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.