1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÖZGÜRGÜN: “GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİ MECLİSE TAŞIYACAĞIZ”
ÖZGÜRGÜN: “GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİ MECLİSE TAŞIYACAĞIZ”

ÖZGÜRGÜN: “GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİ MECLİSE TAŞIYACAĞIZ”

UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, halkın temsil edildiği ülkedeki tüm sivil toplum örgütü, kurum kuruluş ve birliklerle yakın işbirliği ve diyaloğa büyük önem verdiklerini belirterek, örgütlerden aldıkları görüşleri Meclis’e taşıyacaklarını söyledi.

A+A-

ÖZGÜRGÜN: “SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİNDEN ALDIĞIMIZ GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİ MECLİSE TAŞIYACAĞIZ”

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, ana muhalefet partisi olarak halkın temsil edildiği ülkedeki tüm sivil toplum örgütü, kurum kuruluş ve birliklerle yakın işbirliği ve diyaloğa büyük önem verdiklerini belirterek, örgütlerden aldıkları görüşleri Meclis’e taşıyacaklarını söyledi.

Halkın Adalet Konseyi (HAK), UBP’yi ziyaret ederek, genel başkan Hüseyin Özgürgün ile görüştü.

HAK Başkanı Mustafa Ulaş, göreve yeni başladığını, bu çerçevede siyasi partilere nezaket ziyaretinde bulunma kararı aldıklarını ifade ederek, ilk ziyareti UBP’ye gerçekleştirdiklerini, sırasıyla da diğer partileri ziyaret edeceklerini anlattı.

Ulaş, Özgürgün’e, HAK ve yaptığı çalışmalar hakkında bilgi vererek, KKTC’deki sıkıntıları yakından takip ettiklerini ve bu sorunlarla ilgili görüş ve önerileri kamuoyu ile paylaştıklarını kaydetti.

UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün de, HAK’ın gerçekleştirdiği ziyarete teşekkür ederek, UBP olarak tüm örgütlerle yakın istişare ve işbirliğine önem verdiklerini, halkın temsil edildiği her örgütle de yakın istişare içerisinde olacaklarını belirtti.

Özgürgün, muhalefet olarak hükümeti de yakından takip ettiklerini, sivil toplum örgütleri ile yapacakları yakın işbirlikleri ve diyaloglarda aldıkları görüş ve önerileri de Meclis’e taşıyacaklarını ifade ederek, bunun ülkeye katkı yapacağına inanç belirtti.

Toplum tabanına yayılan fikirlerin ülkenin gelişmesine büyük katkısı olacağına inanç belirten Özgürgün, örgütlerle diyaloglarının süreceğini vurguladı.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.