1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÖZGÜRGÜN ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI
ÖZGÜRGÜN ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI

ÖZGÜRGÜN ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI

UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, gelecek nesillerin sağlam temeller üzerinde yetişmesinde öğretmenlerin büyük emeği ve katkılarının asla yadsınamayacağına vurgu yaparak, “Gelecek gençlerin, gençlerse öğretmenlerin eseridir” dedi.

A+A-

ÖZGÜRGÜN: “GELECEK GENÇLERİN, GENÇLERSE ÖĞRETMENLERİN ESERİDİR”

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, gelecek nesillerin sağlam temeller üzerinde yetişmesinde öğretmenlerin büyük emeği ve katkılarının asla yadsınamayacağına vurgu yaparak, “Gelecek gençlerin, gençlerse öğretmenlerin eseridir” dedi.

Özgürgün 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Atatürk’e Başöğretmenlik unvanının verildiği gün olan 24 Kasım’da tüm öğretmenleri sevgi ve  saygı ile selamladı, öğretmenler gününü yürekten kutladığını belirtti.

Bir ülkenin kalkınmasının ancak çok iyi yetiştirilmiş insan gücü ile gerçekleşebileceğine işaret eden Özgürgün, “Bizleri yetiştiren, meslek sahibi yapan ülkemizin geleceğini emin ellere teslim eden öğretmenlerimize her zaman minnet borçluyuz. Gelecek gençlerin, gençlerse öğretmenlerin eseridir . Gelecek nesillerin sağlam temeller üzerinde yetişmesinde, öğretmenlerimizin büyük emeği ve katkıları asla yadsınamaz” dedi.

Özgürgün, Kıbrıs Türkünün verdiği ulusal mücadele ile özdeşleşen öğretmenlerin, geçmişin öğreticileri, geleceğin kurucuları olduğunu ifade ederek, mesajında şunları kaydetti:

“Saygıdeğer öğretmenlerimiz geçmişte verdikleri özgürlük mücadelesini, günümüzde ülkemizi ve halkımızı Ulu Önder Atatürk’ün göstermiş olduğu ilkeler doğrultusunda uygar toplumlar seviyesine çıkarmak hedefinde fedakarca sürdürmektedirler.

Bu vesile ile dünyanın her tarafında insan topluluğunun en fedakar ve saygıdeğer unsurları öğretmenlerimizin öğretmenler gününü bir kez daha kutlar, aramızdan ayrılanların hatıralarını şükranla yad ederim.”

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.